DOLAR 34,2380 -0.12%
EURO 37,0990 0.29%
ALTIN 3.008,450,54
BITCOIN 23159521.54516%
İstanbul
18°

AZ BULUTLU

18:18

AKŞAMA KALAN SÜRE

Türk Telekom ve Kızılay’dan Deprem Bölgesindeki Öğrencilere Eğitim Desteği
10 okunma

Türk Telekom ve Kızılay’dan Deprem Bölgesindeki Öğrencilere Eğitim Desteği

ABONE OL
Ekim 24, 2024 07:49
Türk Telekom ve Kızılay’dan Deprem Bölgesindeki Öğrencilere Eğitim Desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Telekom ve Kızılay iş birliğiyle deprem bölgesindeki illerde kurulan 100’üncü Yıl Kütüphaneleri, öğrencilere LGS ve YKS sınavlarına hazırlanma imkanı sunuyor. Telekom Kurumsal İletişim Direktörü Arif Sancaktaroğlu, projenin başarısına dikkat çekerek, Türk Telekom’un fiber altyapı, teknoloji ve Wi-Fi desteğinin yanı sıra Sebit’in dijital ve basılı eğitim çözümlerinin öğrencilerin sınavlarda büyük başarılar elde etmesine katkı sağladığını belirtti.

Türk Telekom’un fiber altyapı, teknoloji ve Wi-Fi desteği sağladığı 100’üncü Yıl Kütüphaneleri’nde ortaokul ve lise öğrencileri, Sebit’in sunduğu ders anlatım videoları, deneme sınavları ve çözümlü sorularla LGS ve YKS’ye hazırlanıyor. Öğrenciler, Sebit’in basılı ürünleri ve yapay zeka destekli kişiselleştirilmiş çalışma programlarından faydalanırken, sınav öncesi motivasyon eğitimleriyle de uzman eğitmenlerden destek alıyor.

‘TEKNOLOJİYİ İYİLİK VE FAYDAYA DÖNÜŞTÜRMEYE DEVAM EDİYORUZ’

Türk Telekom Kurumsal İletişim Direktörü Arif Sancaktaroğlu, “Türkiye’ye Değer” anlayışıyla yürüttükleri sosyal sorumluluk projeleriyle teknolojiyi iyilik ve faydaya dönüştürmeye devam ettiklerini belirterek, 100’üncü Yıl Kütüphaneleri’nin geçtiğimiz yıl on binlerce öğrenciye hizmet verdiğini vurguladı. “Eğitim ve teknoloji desteğiyle akademik yolculuklarına katkıda bulunduğumuz gençlerimizin, tıp, hukuk ve mühendislik gibi önemli bölümlere yerleşmelerine tanık olmak bizim için büyük bir mutluluk. Önümüzdeki dönemde de teknolojiyle eğitimi buluşturmayı sürdürecek, daha fazla gencimizin geleceğe güvenle hazırlanması için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

‘KIZILAY İŞ BİRLİĞİYLE KÜTÜPHANE SAYISINI ARTIRIYORUZ’

Sancaktaroğlu, “Türkiye’ye Değer” anlayışıyla hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Kızılay ile birlikte gerçekleştirdikleri iş birliği ile 100’üncü Yıl Kütüphaneleri’nin geçtiğimiz yıl on binlerce öğrenciye hizmet verdiğini hatırlattı. “Öğrencilerimizin eğitim hayatlarının deprem sebebiyle sekteye uğramaması için hayata geçirdiğimiz proje kapsamında, Sebit’in basılı ve dijital çözümleri, fiber internet ve bilgisayar desteği ile öğrencilerin sınavlarına en iyi şekilde hazırlanmalarını amaçladık. YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla da öğrencilerimizin emeklerinin karşılığını almalarının mutluluğunu yaşıyoruz. Tıp, hukuk, diş hekimliği, yazılım mühendisliği gibi yüksek puanlı bölümlere yerleşerek Türkiye Yüzyılı’nın inşasında önemli roller üstlenecekler. Türk Telekom olarak bilgiye erişimlerini desteklediğimiz öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Ayrıca yeni eğitim öğretim döneminde de 100’üncü Yıl Kütüphaneleri öğrencilerimize hizmet vermeye devam edecek. Kızılay iş birliği ile kütüphane sayısını her geçen gün artırarak öğrencilerimizin eğitim öğretim hayatlarına katkı sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

40 BİNDEN FAZLA ÖĞRENCİ YARARLANDI

Türk Telekom ve iştiraki Sebit ile Kızılay’ın iş birliğiyle ilk adımı Hatay’da atılan ve ardından Kahramanmaraş, Adıyaman, Osmaniye, Malatya ve Gaziantep’te kurulan 100’üncü Yıl Kütüphaneleri’nden bugüne kadar 40 binden fazla öğrenci yararlandı. Deprem bölgesinde eğitim hayatlarını sürdüren öğrenciler için hizmet veren 100’üncü Yıl Kütüphaneleri, 2024-2025 eğitim öğretim yılında da öğrencilere destek vermeye devam edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eğitim Desteği Türk Telekom Teknoloji Kızılay Telekom Eğitim Deprem Güncel Yaşam LGS

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.