DOLAR 33,9946 -0.21%
EURO 38,0355 0.29%
ALTIN 2.829,510,96
BITCOIN 21560545.33155%
İstanbul
21°

AZ BULUTLU

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

Tüketiciler Birliği, Prof. Dr. Mehmet Ceyhan Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu
12 okunma

Tüketiciler Birliği, Prof. Dr. Mehmet Ceyhan Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

ABONE OL
Ağustos 23, 2024 07:45
Tüketiciler Birliği, Prof. Dr. Mehmet Ceyhan Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’ı, maymun çiçeği virüsü hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle suçladı. Şahin, Ceyhan’ın televizyonlarda aşı karşıtlarına yönelik söylemlerinin insanları korku ve paniğe sevk ettiğini belirtti. Şahin, “Yanıltıcı bilgilerle kamuoyunu etkilediği için Mehmet Ceyhan hakkında suç duyurusunda bulunduk. Yargıda da görüşeceğiz” dedi.

Mahmut Şahin ve Tüketiciler Birliği yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Adliyesi’ne giderek suç duyurusunda bulundular. Şahin, açıklamalarında Ceyhan’ın bilimsellikten uzak olduğunu ve aşı şirketleriyle bağlantıları olduğunu iddia etti. “Mehmet efendi her gün ölüm korkusu yayıyor, devlete talimat veriyor. Aşı şirketleri tarafından manipüle ediliyor. Gerçekler ortada, maymun çiçeği yok, halk bu oyunları artık görmüyor,” dedi Şahin.

‘HALK UYANDI’

“İlk pandemi döneminde aşı karşıtlığı yapan birkaç kişiydik. Şimdi ise milyonlarca insan bu oyunun farkında. Kimse artık küresel güçlerin, aşı şirketlerinin aşı diye sunduğu şeyleri vücuduna sokmayacaktır. Artık kimse bu oyunlara gelmeyecek. Devletin polisini, askerini, yargısını kullanamayacaklar. Halkımız artık uyanık,” diyen Şahin, Mehmet Ceyhan’ın hesap vermesi gerektiğini vurguladı. “Bu adam ‘Maymun çiçeği olacak, devlet aşı karşıtlarını sustursun’ diyor. Ama insanlar artık uyandı. Kendisi hakkında yanıltıcı bilgiyle insanları korku ve paniğe sevk etmekten suç duyurusunda bulunduk. Yargıda görüşeceğiz. Bu milleti böyle hizaya getiremezsiniz.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ceyhan Mahmut Şahin Yargı Aşı Hukuk Sağlık Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.