DOLAR 34,1127 0.27%
EURO 38,1065 0.11%
ALTIN 2.860,211,10
BITCOIN 21652051.94179%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

TÜGVA İzmir Yaz Okulu Kapanış Programı Gerçekleştirildi
10 okunma

TÜGVA İzmir Yaz Okulu Kapanış Programı Gerçekleştirildi

ABONE OL
Ağustos 11, 2024 07:38
TÜGVA İzmir Yaz Okulu Kapanış Programı Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), İzmir’de düzenlediği yaz okulunun kapanış programıyla öğrencilere veda etti.

Buca Stadyumu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler yarışmalarda yeteneklerini sergiledi, sahne gösterileriyle coşku yarattı, şiirler okuyarak duygularını ifade etti ve zeybek gösterisiyle geleneksel kültürü yansıttı.

İzmir Valisi Süleyman Elban, programda yaptığı konuşmada, öğrencilerin gösterdiği çaba, gayret ve fedakarlıktan dolayı onları kutladı. Gençlerin geleceğe hazırlandıklarını vurgulayan Elban, “Ailelerin hassasiyeti ve fedakarlığı sayesinde çocuklarımız bu kurslara katıldı ve bilgi donanımıyla mezun oldular. Umarım bu ve benzeri kurslar devam ederek gençlerimizin geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlanmasını sağlar.” dedi.

TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, Türkiye Gençlik Vakfı ailesi olarak klasik ve entelektüel gençler yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti. Beşinci, “Bu gençlik konuşacak, sesi tüm dünyaya yayılacak. Bu gençlik yazacak, hakikati tüm dünya okuyacak. Bu gençlik yürüyecek.” diyerek gençlerin geleceğe olan etkisini vurguladı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, çocuklarını yaz okullarına gönderen velilere TÜGVA’ya güvendikleri için teşekkür etti.

TÜGVA İzmir İl Temsilcisi Yiğit Aslanata ise 10 bin öğrenciye ev sahipliği yaptıklarını ve milli ve manevi değerlerle öğrencilere hizmet ettiklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri, halk eğitim merkezi müdürlüklerindeki kursiyerlerin yıl boyunca yaptığı çalışmaların sergilendiği stantları gezdi.

Programa Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ve aileler katıldı.

Gençlik İzmir Etkinlik Eğitim Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP