DOLAR 33,9942 -0.21%
EURO 38,0583 0.34%
ALTIN 2.827,170,88
BITCOIN 21520824.73106%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

Tuğba Melis Türk’ten ‘Survivor’ açıklaması!
6 okunma

Tuğba Melis Türk’ten ‘Survivor’ açıklaması!

Tescilli güzel Tuğba Melis Türk, köpeğiyle Nişantaşı City's'de görüntülendi. 'Survivor 2020'de ünlüler takımında mücadele eden 33 yaşındaki oyuncu, fenomen yarışmanın zorluğu hakkında açıklama yaptı.

ABONE OL
Ağustos 10, 2024 07:14
Tuğba Melis Türk’ten ‘Survivor’ açıklaması!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2011 Türkiye Güzellik Yarışması’nda birinci olan Tuğba Melis Türk, son dönemde bir dönem projesinde yer aldığını belirtti. Sabahın erken saatlerinde işe başlayan Türk, proje boyunca zorluklara göğüs gerdiğini ve bilinmeyen kelimeleri öğrenmek için çaba gösterdiğini ifade etti. Kostümlerin ağırlığından da şikayetçi olan oyuncu, bu deneyiminin kendisini zorladığını dile getirdi.

Oyunculuk kariyerine dair yeni projeler hakkında konuşan Türk, farklı rollerde yer almak istediğini söyledi. Yeni ve heyecan verici senaryolar okuduğunu ve kendisine hitap eden bir rolde oynamak için can attığını belirtti.

Tuğba Melis Türkten Survivor açıklaması

Yaz tatilini değerlendiren Tuğba Melis Türk, Mısır ve ardından Fethiye ile Datça’ya gittiğini söyledi. Tatil yerlerindeki fiyatlar hakkında konuşan Türk, özellikle Datça’da fiyatların makul olduğunu belirtti. Esnafın zor durumda olduğunu ve genel olarak herkesin mağdur olduğunu da ekledi.

Tuğba Melis Türkten Survivor açıklaması

2020 yılında Survivor yarışmasına katılan Tuğba Melis Türk, yemek yemeyi çok sevdiğini ancak yarışma sürecinde zorlandığını itiraf etti. “Yemek veriliyor” iddialarını da yanıtlayan Türk, yarışmada yemeklerin verilmediğini ve iki haftada dokuz kilo verdiğini söyledi.

Tuğba Melis Türkten Survivor açıklaması

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.