DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21547950.32016%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Tuğba Dokuzlar: Ne yapacağımı ruh halim belirliyor!
15 okunma

Tuğba Dokuzlar: Ne yapacağımı ruh halim belirliyor!

Kısa bir süre önce “An” filmiyle izleyici karşısına çıkan Tuğba Dokuzlar; favori tatil yerlerini, planlarını, günlük spor ve güzellik rutinlerini bir derginin Ağustos sayısında anlattı.

ABONE OL
Ağustos 19, 2024 07:12
Tuğba Dokuzlar: Ne yapacağımı ruh halim belirliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yakın zamanda “An” filmiyle beyazperdede boy gösteren Tuğba Dokuzlar, verdiği bir röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

“EĞLENCELİ BİR KARAKTER”

Filmin konusunu özetleyerek sözlerine başlayan Dokuzlar, “An, epilepsi hastası bir doktor olan Çağrı’nın yaşadığı zaman atlamalarını ele alıyor. Kuantum fiziğiyle ilgilenenler için oldukça keyifli bir film olacak. Kuantum fiziğiyle ilgilenmeyenler bile ‘An’ın önemini anlayacaklarını düşünüyorum. Ela ise filmin romantik yönünü temsil ediyor. Enerjisi yüksek ve eğlenceli bir karakter. Ela ile benim arasında birçok benzerlik var. Bu benzerlikler, sahneleri daha da eğlenceli hale getirdi,” dedi.

Tuğba Dokuzlar: Ne yapacağımı ruh halim belirliyor

“TAM BİR YAY BURCUYUM”

“Kendimi farklı alanlarda geliştirmek benim için çok önemli. Bilmediğim konularda eğitimler almak, hayata dair farklı deneyimler kazanmamı sağlıyor,” diyen Tuğba Dokuzlar, “Oyunculuk eğitimiyle başladığım bu yolculukta psikolojiye olan ilgimi keşfettim. Şimdi ise dans, boks, bateri, pilates, yoga gibi eğitimler alıyorum. Eğitimler dışında kalan zamanlarımda ise bazen evde kalmayı severken, bazen de evden çıkmak isterim. Tam bir Yay burcuyum. Ne yapacağımı o anki ruh halim belirliyor,” diyerek röportajını sonlandırdı.

Haberin Devamı

Tuğba Dokuzlar: Ne yapacağımı ruh halim belirliyor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.