DOLAR 34,1305 -0.09%
EURO 37,1062 -0.19%
ALTIN 2.943,350,24
BITCOIN 2287811-1.42187%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

18:28

AKŞAMA KALAN SÜRE

Türkiye Futbol Federasyonu'na ligden çekilme talebi: Resmi açıklama geldi
8 okunma

Türkiye Futbol Federasyonu'na ligden çekilme talebi: Resmi açıklama geldi

TFF 1. Lig'de mücadele eden Doğu Anadolu temsilcisi Yeni Malatyaspor, dün şehirde yaşanan 5.9 şiddetindeki depremin ardından haklarını saklı tutmak kaydıyla...

ABONE OL
Ekim 17, 2024 11:33
Türkiye Futbol Federasyonu'na ligden çekilme talebi: Resmi açıklama geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Şahin Altunok, 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından, kulübün ligden çekilme talebinde bulunduğunu açıkladı.

Altunok, “Kamuoyunun huzurunda, haklarımız saklı kalmak kaydıyla, ligden çekilmek istediğimizi belirtmek istiyorum. Aksi halde, burada hayatını kaybedebilecek veya hayatları boyunca unutamayacakları travmalar yaşayabilecek futbolcu kardeşlerimizi korumak için başka bir yol bulunamayacaktır.” ifadelerini kullandı.

İŞTE MALATYASPOR BAŞKANI’NIN AÇIKLAMASI

“Sevgili Malatyalılar, değerli sporseverler; geçtiğimiz günlerde yapılan kulübümüzün olağanüstü seçimli kongresinde Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanlığı görevini devralmış ve çalışmalarımıza hızla başlamıştık. Ancak dün Malatyamızın Kale ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem, şehrimizi ve takımımızı olumsuz etkiledi ve futbolcularımızın moralini bozdu.”

“Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük depremden ağır hasarlar alan tesisimiz ve stadyumumuz, dün meydana gelen depremden de etkilenerek hasar gördü. Kısıtlı ve zorlu koşullar altında vermeye çalıştığımız mücadele, dün yaşanan depremle birlikte bizleri yeni ve daha zorlu bir duruma soktu. Stadyumda maçlarımızı oynamak için verdiğimiz mücadele, bugüne kadar yapılan tadilat çalışmaları, dünkü depremle birlikte yeni dönemde yapmış olduğumuz başvurumuzu ciddi anlamda etkiledi. Bunun yanı sıra tesislerimizin de hasar görmesi, hem bizlerde hem de futbolcu kardeşlerimizde ciddi derecede olumsuz etkiler yarattı. Hem Malatyalı hem de farklı şehirlerden gelen futbolcu arkadaşlarımız tesislerde kalmak istemiyor. Bu zorlu koşullar altında müsabakalara hazırlanmak, maçlara çıkmak zorunda kalan futbolcu kardeşlerimiz, şehrimizde yaşayan her bir kardeşimiz gibi psikolojik anlamda ciddi sorunlar yaşıyor.”

“Bu şartları göz önünde bulundurarak, kamuoyunun huzurunda, haklarımız saklı kalmak kaydıyla, ligden çekilmek istediğimizi ifade etmek istiyorum. Aksi takdirde, burada hayatını kaybedebilecek veya hayatları boyunca unutamayacakları travmalar yaşayabilecek futbolcu kardeşlerimizi korumak için başka bir yol bulunamayacaktır. Bu sorumluluk Türkiye Futbol Federasyonu başta olmak üzere tüm kamuoyunundur. Saygılarımla…”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.