DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2152534-0.43039%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

16:28

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Travis Kelce ile Taylor Swift reklam aşkı mı yaşıyor!
10 okunma

Travis Kelce ile Taylor Swift reklam aşkı mı yaşıyor!

Son aylarda magazin gündeminden düşmeyen aşıklar Travis Kelce ile Taylor Swift, beklenmedik bir haberle gündeme geldi. Bir halkla ilişkiler şirketinin logosunu taşıyan ve internete sızdırılan bir belgede; ikilinin reklam aşkı yaşadığı iddia edildi. Kısa sürede magazin gündemine bomba gibi düşen belgede, ünlü çiftin ayrılık tarihi bile yer aldı. İşte detaylar...

ABONE OL
Eylül 5, 2024 09:27
Travis Kelce ile Taylor Swift reklam aşkı mı yaşıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Taylor Swift ve Travis Kelce’nin beklenmedik aşkları, müzik ve spor dünyasında büyük bir yankı uyandırdı. Dünyanın dört bir yanından hayranları, ikilinin ilişkisini merakla takip etti. Ancak son zamanlarda ortaya çıkan bazı bilgiler, bu aşkın gerçekte bir pazarlama stratejisi olabileceğini düşündürüyor.

Reddit’te paylaşılan ve bir halkla ilişkiler şirketine ait olduğu iddia edilen bir belgede, Swift ve Kelce’nin ilişkisinin, aslında bir reklam kampanyası olduğu ileri sürülüyor. Belgede, ünlü çiftin ayrılık tarihi bile belirtilmiş: 28 Eylül 2024.

Ünlü çiftin aşkıyla ilgili belgeler ortaya çıktı Ayrılık tarihleri bile belliymiş

Daily Mail’in haberine göre, Los Angeles merkezli Full Scope isimli bir şirket, Swift ve Kelce’nin ayrılığı için basın açıklaması hazırlamış. Belgede, ikilinin ilişkisinin sona ermesinin “nazik, saygılı ve karşılıklı saygıya dayalı” olduğu belirtilerek, ayrılık duyurusunda bu ifadelerin kullanılacağı belirtiliyor.

Ünlü çiftin aşkıyla ilgili belgeler ortaya çıktı Ayrılık tarihleri bile belliymiş

Bu iddialar, Swift ve Kelce’nin gerçek aşklarını sorgulatan bir tartışma başlattı. İkilinin gerçek duyguları ne olursa olsun, bu durum, ünlü kişilerin hayatlarının, pazarlama stratejilerine dönüştüğünü bir kez daha gözler önüne seriyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP