DOLAR 34,1416 0.01%
EURO 38,0156 0.25%
ALTIN 2.888,630,12
BITCOIN 21686990.14076%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:24

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Trafik Kazasında Anne ve Baba Hayatını Kaybetti, Kızları Hastanede Tedavi Oluyor
9 okunma

Trafik Kazasında Anne ve Baba Hayatını Kaybetti, Kızları Hastanede Tedavi Oluyor

ABONE OL
Eylül 24, 2024 08:44
Trafik Kazasında Anne ve Baba Hayatını Kaybetti, Kızları Hastanede Tedavi Oluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Üzücü bir kaza sonucunda, Atatürk Üniversitesi’ne kayıt yaptırmaya giderken ailesiyle birlikte yolculuk eden Dilay Anataca’nın anne ve babası hayatını kaybetti. Kaza, Aziziye ilçesinin Çiğdemli Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Anataca ailesinin bindiği otomobil, sürücünün kontrolünden çıkarak su kanalına uçtu.

Kaza sonrası, otomobildeki Mustafa ve Birsen Anataca hayatını kaybetti. Yüzerek kurtulan Dilay Anataca ise Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ciğerlerinde su birikmesi nedeniyle tedavi altında olan Dilay’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Dilay Anataca’nın anlattığına göre, babası yağmurlu havada otomobilin kontrolünü kaybetmişti. Araç toprak yoldan geçerken su kanalına uçmuştu. Dilay, otomobilden kırılan camdan dışarı çıktığını ve suyun kendisini yaklaşık 100 metre sürüklediğini belirtti. AFAD ve sağlık ekipleri tarafından kurtarılan Dilay, hastaneye kaldırıldı.

Atatürk Üniversitesi, kaza ile ilgili olarak taziye mesajı yayınladı. Mesajda, Dilay’ın ailesine başsağlığı ve sabır dilekleri dile getirildi. Dilay’ın ailesinin cenazeleri ise Erzurum’da düzenlenen törenin ardından İstanbul’a ve ardından memleketleri Zonguldak’ın Ereğli ilçesine götürülecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Üniversitesi Otomobil 3-sayfa trafik Sağlık Güncel Kaza Baba

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.