DOLAR 34,2662 0.07%
EURO 37,6432 0%
ALTIN 2.920,77-0,02
BITCOIN 21793453.10172%
İstanbul
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

12:57

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Trabzonspor'un Hatayspor kabusu! Fırtına yine durdu…
5 okunma

Trabzonspor'un Hatayspor kabusu! Fırtına yine durdu…

Geçen hafta evinde Konyaspor'u devirerek ilk galibiyetini alan Trabzonspor, Hatayspor karşısında deplasmanda kazanarak seri yakalam hedefine ulaşamadı....

ABONE OL
Ekim 6, 2024 07:34
Trabzonspor'un Hatayspor kabusu! Fırtına yine durdu…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor, sezona 5 beraberlikle başlamıştı ve kötü bir başlangıç yapmıştı. Konyaspor’u yenerek nefes alan takım, Hatayspor deplasmanında 3 puan için mücadele etti. Ancak henüz 14. dakikada geriye düştüler. 1-2 önemli fırsat yakaladılar ancak değerlendiremediler. İkinci yarıda Banza, Draguş’un kafayla pasında topu filelere göndererek skoru eşitledi. Trabzonspor gol arayışına devam etse de, beklenen tempoyu yakalayamadı ve rakiplerine baskı kuramıyordu. Şenol Güneş, oyuna yeni oyuncular sürse de, sonuç değişmedi.

Şenol Güneş: Şu anda oynadığımız oyun tatmin edici değil daha fazla video için

ZORLU FİKSTÜR BAŞLIYOR

Trabzonspor, bu sezondaki 7. lig maçında 6. beraberliğini aldı ve dış sahada ilk galibiyetini alma fırsatını kaçırdı. Milli araya moralsiz giren takım, Galatasaray’ı bugün kazanırsa zirvenin 13 puan gerisinde kalacak. Milli aradan sonra ise Başakşehir, Göztepe, Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor maçları var. Yani zorlu bir fikstür bekliyor.

Trabzonsporun Hatayspor kabusu Fırtına yine durdu...

BANZA ATTI AMA YETMEDİ

Konyaspor maçında 2 gol atan Simon Banza, Hatayspor maçında da gol atmayı başardı. Kongolu forvet, top alma konusunda zorluk çekmesine rağmen 48. dakikada Draguş’un pasında topu filelere gönderdi. Pozisyonda şansının da yardımıyla gol atan Banza, Bordo-Mavili formayla 3. golünü attı. Gaziantep maçında attığı gol VAR tarafından iptal edilmişti.

Trabzonsporun Hatayspor kabusu Fırtına yine durdu...

DRAGUŞ’TAN İLK ASİST

Yaz transfer döneminde büyük umutlarla Trabzonspor’a katılan Denis Draguş, Hatayspor maçında ilk 11’de yer aldı. 25 yaşındaki oyuncu, 48. dakikada Banza’nın golünde asist yaptı. Sahada kaldığı süre boyunca fırsatları değerlendiremedi. 2’si isabetli olmak üzere 4 şut attı. 12 maçta 1 gol ve 1 asistle oynadı.

Trabzonsporun Hatayspor kabusu Fırtına yine durdu...

BARDHI ZORU BAŞARDI

Şenol Güneş’in orta sahada liderlik etmesini istediği Enis Bardhi, Hatayspor maçında yine etkisizdi. 40. dakikada, kalecinin kalede olmadığı bir anda topu çizgi üzerindeki Kilama’ya nişanlayarak büyük bir gol fırsatını kaçırdı. 73. dakikada Umut Güneş ile değiştirildi. Umut, bu sezon ilk lig maçına çıktı.

Trabzonsporun Hatayspor kabusu Fırtına yine durdu...

UĞURCAN AYAKTA TUTTU

14. dakikada Görkem’in şutunda topu ağlarında gören Uğurcan Çakır, özellikle ikinci yarıda önemli kurtarışlar yaptı. Son bölümlerde Hatayspor’un ikinci gole yaklaştığı pozisyonlar vardı ancak Uğurcan, kalesini korudu. Trabzonspor’un kalecisi 5 kurtarışla oynadı ve 1 puanın alınmasında önemli bir rol oynadı.

Trabzonsporun Hatayspor kabusu Fırtına yine durdu...

HATAYSPOR KABUSU!

Bu sezon deplasmanda galibiyeti bulunmayan Trabzonspor, Hatay deplasmanında yine zorlandı. 1-0 geriye düştükleri maçta 1 puan alan takım, son 3 Hatay deplasmanında 2 yenilgi ve 1 beraberlik almıştı. Son yıllarda Hatayspor’a konuk olduğu karşılaşmalarda sıkıntı yaşayan Trabzonspor, 7 lig maçında 9 puanda kaldı. Rıza Çalımbay’ın çalıştırdığı Hatayspor, Kayserispor ve Adana Demirspor ile birlikte Süper Lig’de 3 puan alamayan takımlardan biri oldu.

DEPLASMAN SIKINTISI

Trabzonspor, yenilgisiz yoluna devam etse de, sezon başındaki puan kayıplarıyla zirveden uzak kaldı. Takım, son 5 deplasman maçında gol atamamıştı. Hatayspor maçında bu seriyi bozdu ancak ikinci golü atamayınca 2 puan kaybetti.

Trabzonsporun Hatayspor kabusu Fırtına yine durdu...

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP