DOLAR 34,1142 0.28%
EURO 38,1059 0.12%
ALTIN 2.866,331,32
BITCOIN 21719712.45521%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:29

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Trabzonspor'dan golcü transferinde yeni atak! Teklif yükseliyor…
19 okunma

Trabzonspor'dan golcü transferinde yeni atak! Teklif yükseliyor…

Uzun süredir gündeminde yer alan Muhammed Cham'ın transferini sonlandıran Trabzonspor'da golcü takviyesi için tüm imkanlar seferber edilmiş durumda....

ABONE OL
Ağustos 25, 2024 07:35
Trabzonspor'dan golcü transferinde yeni atak! Teklif yükseliyor…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor, Muhammed Cham transferini tamamlayarak transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo-Mavililer, St. Gallen ile oynanacak UEFA Konferans Ligi rövanş maçına hazırlanırken, aynı zamanda gündemlerindeki golcü transferini sonuçlandırmak için görüşmelere devam ediyor.

120 MİLYON TL’LİK MAÇ!

Trabzonspor, deplasmanda 0-0 berabere kaldığı St. Gallen ile perşembe akşamı Papara Park’ta rövanş mücadelesine çıkacak. Bordo-Mavililer, rakibini yenerek UEFA Konferans Ligi’ne katılmayı hedefliyor. Bu başarı, kulübe 3 milyon 170 bin Euro (120 milyon TL) ayak bastı parası getirecek. Konferans Ligi’nde galibiyetler 400 bin Euro, beraberlikler ise 133 bin Euro prim kazandırıyor. İlk 16’da yer alan takımlar 400 bin Euro, 17-24 arasındaki takımlar ise 200 bin Euro ödül alıyor. Son 32 turunda 800 bin Euro, çeyrek finalde 1.3 milyon Euro, yarı finalde ise 2.5 milyon Euro ödül var. St. Gallen’i elemesi durumunda Trabzonspor hem ekonomik olarak güçlenecek hem de yıldız oyuncularını Avrupa’da tanıtmış olacak.

Trabzonspordan golcü transferinde yeni atak Teklif yükseliyor...

CHAM TRANSFERİ SONRASI AYRILIKLAR

Cham transferinin ardından Trabzonspor’da yabancı oyuncu sayısı 16’ya ulaştı. Bu nedenle, yönetim kadroda düşünülmeyen Teklic ve Fountas ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. Teklic’in kiralık olarak başka bir takıma gönderilmesi planlanıyor. Fountas ise bonservisiyle takımdan ayrılacak. Yunan futbolcunun ülkesindeki bir kulüple anlaştığı söyleniyor. İki yabancı oyuncu ayrıldıktan sonra forvet transferi için bir oyuncunun daha takımdan ayrılması gerekecek.

Trabzonspordan golcü transferinde yeni atak Teklif yükseliyor...

HONG TRANSFERİ BEKLENTİDE

Trabzonspor, Gent’ten Hyun-seok Hong’u transfer etmek için kulübüyle 4 milyon Euro bonservis bedeli üzerinde anlaşmaya varmıştı. Ancak oyuncunun menajeri, sözleşmeye 8 milyon Euro, daha sonra 6 milyon Euro’luk serbest kalma maddesi eklemek isteyince görüşmeler sekteye uğradı. Bordo-Mavililer bu süreçte Cham’ı kadrolarına kattılar. Hong transferinin gerçekleşmesi için menajerinin geri adım atması ve yabancı kontenjanını açmak için Bardhi’nin takımdan ayrılması gerekiyor.

Trabzonspordan golcü transferinde yeni atak Teklif yükseliyor...

ONUACHU TRANSFERİNDE YENİ ADIMLAR

Cham transferini tamamlayan Trabzonspor, transfer hedeflerini forvet oyuncularına çevirdi. Kulüp yönetimi, Paul Onuachu transferi için yeniden ciddi görüşmelere başladı. Weghorst ve Arokodare gibi önemli isimleri de listesinden çıkarmayan Trabzonspor’da Başkan Ertuğrul Doğan, özellikle Onuachu transferini tamamlamak istiyor. Kulübün, bonuslarla 7 milyon Euro’ya ulaşan teklifini daha da artırma ihtimali bulunuyor. Southampton’da ikinci kamp dönemini geçiren Onuachu, İngiliz kulübünden ayrılma talebini defalarca iletti. Avrupa transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kala, Cham transferinde olduğu gibi Onuachu transferinde de kulübün direncinin kırılması bekleniyor.

 

Trabzonspordan golcü transferinde yeni atak Teklif yükseliyor...

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP