DOLAR 34,1031 0.21%
EURO 38,0993 0.07%
ALTIN 2.841,380,44
BITCOIN 21713472.59384%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Trabzonspor'dan 2 kadın taraftara yapılanlara tepki! 'Değerlerimizle bağdaşmıyor'
7 okunma

Trabzonspor'dan 2 kadın taraftara yapılanlara tepki! 'Değerlerimizle bağdaşmıyor'

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Rapid Wien maçında Galatasaray formalı iki kadın taraftara yapılanlara tepki gösterdi.

ABONE OL
Ağustos 10, 2024 10:33
Trabzonspor'dan 2 kadın taraftara yapılanlara tepki! 'Değerlerimizle bağdaşmıyor'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, 8 Ağustos’ta Rapid Wien ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçını izlemeye gelen Galatasaraylı taraftarlara yönelik yapılanları kınadı.

Ören, yazılı bir açıklamada, iki kadın taraftara gösterilen saygısızlığı kabul edilemez bulduğunu belirterek, bu davranışların Trabzonspor’un değerleriyle uyuşmadığını vurguladı.

‘ENERJİMİZİ TAKIMIMIZ İÇİN HARCAMALIYIZ’

Trabzonspor’un tarih boyunca adalet ve fair play’i benimsediğini hatırlatan Ören, kulübün birleştirici güce inandığını ifade etti.

“Yabancı bir takımla oynanan bir maçta, her ne forma giyerse giysin, tüm taraftarlarımızın başımızın üstünde yeri vardır. Trabzon ve Trabzonspor misafirperverliğiyle tanınır. Bu olaylar bizi derinden üzüyor. Tribünlerde farklı renklerde takımımıza destek vermeye gelen herkesi hoşgörü ve saygı çerçevesinde ağırlamak, Trabzonspor’un büyüklüğüne yakışan bir davranış biçimidir. Trabzonsporluluk sadece bir takımı desteklemek değil, aynı zamanda nezaketi, centilmenliği ve hoşgörüyü de temsil eder. Trabzonlular olarak enerjimizi takımımızı daha da ileriye taşımak için harcamalıyız.”

‘TRABZONSPOR, TÜRKİYE’NİN GURUR KAYNAĞIDIR’

Ören, Trabzonspor’un tarihini ve değerlerini hatırlatarak, kulübün yalnızca saha başarılarıyla değil, aynı zamanda bu değerlere olan bağlılığıyla da şekillendiğini vurguladı.

“Bu bağlamda, tüm taraftarlarımızı sporun birleştirici ruhuna ve Trabzonspor’un yüce değerlerine uygun şekilde hareket etmeye davet ediyoruz. Trabzonspor, yalnızca Trabzon’un değil, tüm Türkiye’nin gurur kaynağıdır. Unutulmamalıdır ki Trabzonspor’u desteklemek ve onun yanında olmak her şeyden daha kıymetlidir. Yine unutmamalıyız ki binlerce yıllık tarihi geçmişinde sanatta ve sporda da söz sahibi şehrin takımını şivesiyle, hamsisiyle, kemençesiyle ve horondan kolbastıya Karadeniz’e dair pek çok folklorik kültürel sembolün taşıyıcısı Trabzonspor Kulübünü diğer kulüplerden ayıran en belirgin özellik her koşulda ve her şartta bir spor kulübünden çok daha fazlasını temsil etmesidir.”

8 Ağustos’ta Rapid Wien ile oynanan UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu maçını izlemeye gelen Galatasaraylı taraftarlar, bazı taraftarların tepkisi üzerine stattan ayrılmıştı.

Trabzonspordan 2 kadın taraftara yapılanlara tepki Değerlerimizle bağdaşmıyor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP