DOLAR 34,1332 -0.03%
EURO 37,9795 0.15%
ALTIN 2.886,170,04
BITCOIN 2155579-1.38851%
İstanbul
21°

AÇIK

13:01

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Trabzonspor'da yeni teknik direktör belli oluyor: Adım adım Fatih Tekke
17 okunma

Trabzonspor'da yeni teknik direktör belli oluyor: Adım adım Fatih Tekke

Trabzonspor’da Abdullah Avcı’nın sözleşmesi resmen feshedilirken, teknik direktörlük için favori isim Fatih Tekke. Efsane isimle ilk görüşme yapıldı, olumlu...

ABONE OL
Eylül 1, 2024 07:34
Trabzonspor'da yeni teknik direktör belli oluyor: Adım adım Fatih Tekke
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor taraftarları, yeni teknik direktör konusunda heyecanla beklenen gelişmeyi yaşamaya hazırlanıyor. Abdullah Avcı’nın ayrılığının ardından, takımın başına Fatih Tekke’nin getirilmesi için yoğun çabalar sarf ediliyor. Kulüp yönetimi, hem Şenol Güneş hem de Fatih Tekke ile görüşerek olasılıkları değerlendirdi ve çoğunluk, efsane golcü Tekke’nin göreve getirilmesinden yana oy kullandı.

Başkan Ertuğrul Doğan, dün Tekke ile telefonda görüştü ve olumlu yanıt aldı. Taraflar arasında anlaşmaya varılmak üzere, Fatih Tekke’nin Alanyaspor’dan ayrılması bekleniyor. 46 yaşındaki çalıştırıcının, Güney ekibiyle sözleşmesinde tek taraflı fesih maddesi bulunuyor. Ancak Tekke, bu maddeyi kullanmak yerine memleketi Trabzon’a hizmet etme hayalini Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile paylaşacak ve izin isteyecek.

AVCI 25 MİLYON TL ALACAK

Öte yandan Abdullah Avcı dönemi de resmen sona erdi. Trabzonspor yönetimi, tecrübeli hocaya hizmetleri için teşekkür etti. Avcı, başlangıçta sezon sonuna kadar olan alacağının tamamını talep etmişti, ancak taraflar anlaşmaya vararak Avcı’nın haklarının yarısı karşılığında yollarını ayırdı. Fesih bedeli yaklaşık 25 milyon TL olarak belirlendi.

 

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP