DOLAR 34,1658 0.05%
EURO 37,9730 0.11%
ALTIN 2.884,41-0,02
BITCOIN 2161200-0.58539%
İstanbul
23°

AÇIK

05:22

SABAHA KALAN SÜRE

Trabzonspor'da transferde durmak yok! Yeni golcü geldi, sırada milli yıldız var…
20 okunma

Trabzonspor'da transferde durmak yok! Yeni golcü geldi, sırada milli yıldız var…

Transfer çalışmalarını son sürat devam ettiren Trabzonspor'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Karadeniz ekibi, yeni golcüsü buldu. Öte yandan milli yıldız için...

ABONE OL
Eylül 1, 2024 07:34
Trabzonspor'da transferde durmak yok! Yeni golcü geldi, sırada milli yıldız var…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Trabzonspor Transferde Fırtına Gibi!

Trabzonspor, forvet transferi için uzun süredir bekleyerek sonunda bomba etkisi yaratacak bir transfer gerçekleştirdi. Avrupa transfer döneminin sona ermesinin ardından fırsatı değerlendiren Bordo-Mavililer, Simon Banza’yı kadrosuna kattı.

Geçen sezon Braga formasıyla 41 maçta 23 gol atıp 5 asist yapan Banza, teknik direktörüyle yaşanan sorunlar nedeniyle ayrılmak istediğini açıklamıştı. Yaz transfer döneminde Marsilya başta olmak üzere birçok Avrupa kulübünün ilgisini çeken Banza’ya kulübü 20 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyordu. Trabzonspor ise 28 yaşındaki yıldızı 1 yıllığına kiraladı. Piyasa değeri 18 milyon Euro olarak gösterilen Banza, akşam saatlerinde İstanbul’a geldi.

Satın Alma Opsiyonu İçin Zorlu Pazarlıklar

Trabzonspor’un scout ekibinin tam not verdiği Banza’nın sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmadığı öğrenildi. Ancak Trabzonspor yönetimi, kontrata bu maddeyi eklemek için son ana kadar pazarlık yapacak. Kongo asıllı Fransız futbolcu, takıma hazır bir şekilde katılacak.

Trabzonsporda transferde durmak yok Yeni golcü geldi, sırada milli yıldız var...

Trezeguet Katar’a Uçtu

Trabzonspor’da Trezeguet’nin ayrılığı resmileşti. Mısırlı yıldız, Katar ekiplerinden Al Rayyan’a transfer oldu. Başarılı futbolcu, yeni kulübünde kiralık olarak forma giyecek. Transfer dün sabah saatlerinde tamamlandıktan sonra Trezeguet, Eyüpspor kafilesinden ayrıldı. Trezeguet’nin ayrılığı sonrası Trabzonspor’un yabancı oyuncu sayısı 14’e düştü. Teklic’in de takımdan ayrılacağı kesinleşince, yeni forvet Banza’ya yer açılmış oldu.

Ayrılık Rüzgarı Devam Edebilir

Trezeguet’nin ayrılığının ardından Trabzonspor’da daha fazla ayrılık yaşanabilir. Denswil ve Bardhi, gözden çıkarılan iki isim. Ayrıca Visca için gelen tekliflere göre sürprizler yaşanabilir. Visca ayrılırsa mutlaka bir kanat oyuncusu alınacak. Bordo-Mavililer aynı zamanda orta sahaya ofansif bir isim daha kazandırmayı hedefliyor. Yerli oyunculardan Umut Bozok’un da 13 Eylül’e kadar takımdan ayrılması bekleniyor.

Stoper Takviyesi: Serdar Saatçi

Trabzonspor, Banza’nın yanı sıra Braga’dan bir diğer oyuncuyu da kadrosuna katıyor. Beşiktaş altyapısında yetişen ve 2022 yazında 1.5 milyon Euro bonservisle Braga’ya transfer olan Serdar Saatçi, yeni sezonda Trabzonspor formasını giyecek. 21 yaşındaki stoperle 4 yıllık sözleşme yapılacak. Bonservis bedeli olarak Braga’ya 2.5 milyon Euro ödenecek. Serdar Saatçi transferinin kısa sürede resmileşmesi bekleniyor.

Trabzonsporda transferde durmak yok Yeni golcü geldi, sırada milli yıldız var...

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP