DOLAR 34,1193 0.29%
EURO 38,0484 -0.05%
ALTIN 2.868,931,42
BITCOIN 2142544-0.15669%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

18:57

AKŞAMA KALAN SÜRE

Trabzonspor'da Paul Onuachu ısrarı! Transferde tek engel teknik direktör
9 okunma

Trabzonspor'da Paul Onuachu ısrarı! Transferde tek engel teknik direktör

Trabzonspor, Paul Onuachu’yu yeniden gündemine aldı. Wout Weghorst’ta bir kademe sağlayamayan Bordo-Mavililer, Nijeryalı futbolcuyu renklerine bağlayıp, pivot...

ABONE OL
Ağustos 14, 2024 07:34
Trabzonspor'da Paul Onuachu ısrarı! Transferde tek engel teknik direktör
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor, Burnley’den Wout Weghorst’u transfer etme çabalarında başarısız olduktan sonra, gözünü tekrar Paul Onuachu’ya çevirdi. Bordo-Mavililer, 30 yaşındaki golcüyle Southampton’dan transferi konusunda görüşmeleri hızlandırdı. Trabzonspor’un 4 resmi maçta gol yollarında yaşadığı sorunlar nedeniyle, Teknik Direktör Abdullah Avcı, kadroya bir pivot santrfor eklenmesi gerektiğini dile getirmişti.

Southampton Teknik Direktörü Russel Martin, geçtiğimiz sezon Trabzonspor’da büyük başarılar kazanan Onuachu hakkında yaptığı açıklamada, “Geçen sezona göre çok farklı bir Paul görüyoruz. Yaz boyunca harika bir dönüşüm geçirdi ve burada olduğu sürece ondan en iyi şekilde faydalanmaya çalışacağız,” dedi.

Trabzonsporda Paul Onuachu ısrarı Transferde tek engel teknik direktör

Onuachu’nun transferi için Trabzonspor yönetimi yoğun çaba sarf ederken, Bordo-Mavililer’in bir diğer transfer hedefi de Genk’te forma giyen Tolu Arokodare oldu. Belçika basını, Trabzonspor’un 23 yaşındaki Nijeryalı forvetle yakından ilgilendiğini ve önümüzdeki günlerde görüşmelerin başlayabileceğini duyurdu. Arokodare, bu sezon 3 lig maçında 2 gol kaydederek iyi bir başlangıç yaptı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP