DOLAR 34,1179 0.28%
EURO 38,1109 0.12%
ALTIN 2.875,141,64
BITCOIN 2144318-0.60707%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Trabzonspor'da Paul Onuachu ısrarı! Orta sahaya 1 yıldız daha
25 okunma

Trabzonspor'da Paul Onuachu ısrarı! Orta sahaya 1 yıldız daha

Forvet transferinde artık son viraja girildi İngiltere başta olmak üzere Avrupa’nın pek çok liginde transfer dönemi 30 Ağustos’ta sona erecek. Trabzonspor,...

ABONE OL
Ağustos 26, 2024 07:35
Trabzonspor'da Paul Onuachu ısrarı! Orta sahaya 1 yıldız daha
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Trabzonspor Transfer Hamleleri Devam Ediyor!

Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Southampton’dan Paul Onuachu transferi için İngiliz ekibinin direnci azalırken, Trabzonspor başkanı Ertuğrul Doğan transferi bu hafta tamamlamayı hedefliyor. Onuachu, Southampton’da kadro dışı bırakılmış ve Trabzonspor en yüksek teklifi sunan kulüp konumunda bulunuyor. Onuachu ise, “Trabzonspor’da kalmak istiyorum ama…” açıklamasıyla taraftarları heyecanlandırdı.

Bir diğer transfer ise Wout Weghorst. Burnley Teknik Direktörü Scott Parker, Weghorst’un takımda kalmasının iyi olmayacağına karar vererek, Hollandalı santforun ayrılacağını açıkladı. Daha önce Weghorst’a teklif yapan Trabzonspor, İngiliz kulübünden dönüş bekliyor.

Trabzonsporda Paul Onuachu ısrarı Orta sahaya 1 yıldız daha

ORTA SAHAYA BİR YILDIZ DAHA

Trabzonspor, 11. takviyesini Muhammed Cham ile gerçekleştirdikten sonra orta sahaya ofansif bir isim daha katmayı hedefliyor. Gündemde Hong ve Brownhill gibi iki önemli isim yer alıyor.

Kulübü Gent ile 4.5 milyon Euro’ya anlaşan Trabzonspor, Hong’un menajerinin 6 ve sonrasında 8 milyon Euro’luk serbest kalma bedeli talebi üzerine transferden çekilmişti. Ancak kulüpler arasında herhangi bir sorun bulunmuyor ve Hong’un menajerinin Trabzonspor’un şartlarına uyması bekleniyor.

Trabzonsporda Paul Onuachu ısrarı Orta sahaya 1 yıldız daha

Diğer yandan, Burnley forması giyen Josh Brownhill ile yoğun görüşmeler devam ediyor. Abdullah Avcı’nın büyük beğenisini kazanan 28 yaşındaki İngiliz futbolcunun kulübüyle 1 yıllık kontratı kaldı. Championship ekibi kaptanını satmaya sıcak bakıyor. 2 gol atan Brownhill’in transferi için hem oyuncu hem de kulüp ile görüşmeler sürüyor.

Bu iki transferden birini gerçekleştirmek isteyen Trabzonspor, kontenjan açmak için Bardhi’yi göndermeyi planlıyor.

İTALYANLAR’IN GÖZÜ MENDY’DE

Trabzonspor’un 24 yaşındaki yıldızı Batista Mendy, İngiliz kulüplerinin ardından İtalyan kulüplerinin de dikkatini çekti. Torino’nun istediği Fransız futbolcu için Napoli de devreye girdi. Trabzonspor ise 13-15 milyon Euro civarında bir teklif bekliyor. Geçen sezon 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenen Mendy için 1 Eylül tarihine kadar netlik sağlanması hedefleniyor.

RAYYAN BANİYA PALERMO’YA…

Geçen sezon 2 milyon Euro’ya kadroya katılan ancak Abdullah Avcı’nın gelmesiyle fazla şans bulamayan Rayyan Baniya, İtalya’ya transfer oluyor. Serie B ekibi Palermo’ya kiralanan başarılı stoper, satın alma opsiyonlu bir anlaşma yapıyor. İtalya pasaportuna sahip Baniya’nın transferinin önümüzdeki 1-2 gün içinde resmiyet kazanması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP