DOLAR 34,1010 0.2%
EURO 38,0704 -0.02%
ALTIN 2.835,490,24
BITCOIN 21397791.69929%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Trabzonspor'da ilk hedef Gift Orban! Transfer Listesinde 2 yıldız daha var
17 okunma

Trabzonspor'da ilk hedef Gift Orban! Transfer Listesinde 2 yıldız daha var

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in yönetime sunduğu listenin başında Lyon’dan Gift Orban yer alıyor. Mevkiisine Zaha’nın gelmesinden dolayı ayrılmaya...

ABONE OL
Eylül 6, 2024 07:36
Trabzonspor'da ilk hedef Gift Orban! Transfer Listesinde 2 yıldız daha var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor, hücum gücünü artırmak için transfer çalışmalarına hız verdi. Takım, hem forvet hem de kanat oyuncusu olarak görev yapabilen Gift Orban’ı kadrosuna katmayı hedefliyor. Ancak bordo-mavililerin transfer listesinde iki yıldız daha bulunuyor.

Billing de listede

Trabzonspor’un transfer listesine son olarak Danimarkalı yıldız Philip Billing eklendi. Bournemouth forması giyen 1.93 boyundaki oyuncu için önemli gelişmeler yaşanıyor.

Trabzonsporda ilk hedef Gift Orban Transfer Listesinde 2 yıldız daha var

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Billing’in transferini tamamlamak için bizzat görüşmeler yürütüyor. Premier League’deki performansıyla dikkat çeken Billing, Trabzonspor’un orta sahasını güçlendirmeyi hedeflediği oyunculardan biri. 11 Haziran 1996’da Kopenhag’da doğan oyuncu, 2019’dan beri Bournemouth’ta forma giyiyor. Billing, Galatasaray’ın da gündeminde yer alıyor.

Trabzonsporda ilk hedef Gift Orban Transfer Listesinde 2 yıldız daha var

Orban, Trabzonspor’un öncelikli hedefi!

Trabzonspor, 22 yaşındaki Gift Orban’ı transfer etmek için Lyon’a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sundu ve cevabı bekliyor. Orban, bu sezon Lyon’un Strasbourg ile oynadığı maçta oyuna girdikten sonra 2 gol atarak takımını galibiyete taşıdı. Genç yıldız, geçtiğimiz sezonun devre arasında Gent’ten Lyon’a 14 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.

Trabzonspor, Orban için 1 milyon Euro kiralama bedeli ve 5 milyon Euro satın alma opsiyonu teklif etti. Lyon ise bu teklifi ilk etapta reddetti ve daha yüksek bir teklif talep etti.

Şenol Güneş’e Trabzon’da coşkulu karşılama daha fazla video için

Yeni teklif bugün gönderilecek

Trabzonspor yetkilileri, bugün Lyon’a yeni bir teklif sunacak. Teklif kabul edilirse transfer için resmi işlemler başlayacak. Ancak transferin gerçekleşmesi için TFF’nin yabancı oyuncu kuralı önemli bir engel. Trabzonspor, bu konuyu Kulüpler Birliği’nde dile getirdi ve federasyondan kolaylık sağlamasını talep etti. Aynı sorunu yaşayan diğer kulüpler de Trabzonspor’u destekliyor. Eğer sorun çözülür ve Lyon ikna edilirse flaş transfer gerçekleşecek gibi görünüyor. Orban da takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor.

Trabzonsporda ilk hedef Gift Orban Transfer Listesinde 2 yıldız daha var

Yusuf Yazıcı iddiası yeniden gündeme geldi

Trabzonspor’da Şenol Güneş’in 5. döneminde Yusuf Yazıcı’nın 3. dönemi de yaşanabilir. Henüz bir takımla anlaşmayan tecrübeli futbolcu ile Güneş’in birebir görüşme yaptığı öğrenildi. Yeni bir takım arayan Yazıcı, kariyerine Türkiye’de devam etmeye sıcak bakıyor. Güneş görüşmeden olumlu yanıt alırsa, yönetim transferi tamamlayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP