DOLAR 34,1438 0.12%
EURO 38,0674 -0.13%
ALTIN 2.883,900,32
BITCOIN 21586160.80945%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:07

AKŞAMA KALAN SÜRE

Trabzonspor'da hoca borsası kızıştı! Şenol Güneş, Fatih Tekke, Sergen Yalçın…
14 okunma

Trabzonspor'da hoca borsası kızıştı! Şenol Güneş, Fatih Tekke, Sergen Yalçın…

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor'da, hoca kararını 48 saat içinde verecek. Fırtına’nın rotasında yalnızca iki isim var. Şenol Güneş ya da Fatih...

ABONE OL
Eylül 2, 2024 07:33
Trabzonspor'da hoca borsası kızıştı! Şenol Güneş, Fatih Tekke, Sergen Yalçın…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor, büyük umutlarla başladığı fakat hayal kırıklığıyla sonuçlanan sezonda teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını resmen ayırdı. Milli ara öncesinde gerçekleşen bu ayrılığın ardından Karadeniz ekibi yeni teknik direktör arayışına hız verdi. Başkan Ertuğrul Doğan, iki güçlü aday üzerinde yoğunlaştı: Efsane isim Şenol Güneş ve unutulmazlardan Fatih Tekke.

Avcı’nın ayrılığının hemen ardından her iki isimle de görüşmeler yapıldı. Güneş ve Tekke’den takım hakkında detaylı bilgiler ve değerlendirmeler alındı. Her iki aday da yönetimden gelen haberi bekliyor.

Yönetim, 48 saat içinde yapacağı toplantıda son kararını verecek ve milli ara sonrası yeni teknik direktörün takımı devralmasını sağlayacak. Avcı’nın görevine son verilmesinin ardından ilk aday Tekke oldu. Sosyal medyada taraftarlar Tekke’nin göreve getirilmesi için yoğun bir baskı oluşturdu. Ancak camianın önde gelen isimleri de Güneş’in ismini yönetime iletti. Alanyaspor’da görev yapan Tekke’nin, kulübünden görüşmeler ve teklif değerlendirme izni aldı. Fenerbahçe maçı sonrası göreve hazır olduğunu açıklayan Tekke şu anda İstanbul’da ve yönetimin kararını bekliyor.

Trabzonsporda hoca borsası kızıştı Şenol Güneş, Fatih Tekke, Sergen Yalçın...

Trabzonspor, menajerlerden gelen yabancı teknik direktör önerilerini kabul etmedi. İç piyasada ise Sergen Yalçın ismi gündeme geldi. Ancak yönetim Yalçın’ı değerlendirmeye almadı. Yalçın ile Avcı’dan önce görüşmeler yapılmış, ancak anlaşma sağlanamamıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP