DOLAR 34,2091 0.06%
EURO 38,1080 0.01%
ALTIN 2.898,420,10
BITCOIN 2163729-2.92241%
İstanbul
17°

KAPALI

05:29

SABAHA KALAN SÜRE

Trabzonspor'da hedef mutlak galibiyet! Simon Banza için siftah zamanı
7 okunma

Trabzonspor'da hedef mutlak galibiyet! Simon Banza için siftah zamanı

Trabzonspor, Süper Lig'in 7. haftasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Karadeniz ekibinin bu maçtaki tek hedefi galibiyet Öte yandan Fırtına'nın yeni...

ABONE OL
Eylül 29, 2024 07:34
Trabzonspor'da hedef mutlak galibiyet! Simon Banza için siftah zamanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor, Şenol Güneş’in yönetiminde Süper Lig’in 7. haftasında Konyaspor ile karşılaşacak. Bordo-mavililerin hedefi, Papara Park’ta oynanacak maçtan 3 puanla ayrılmak.

SERDAR SAATÇİ HAZIR BEKLİYOR

Savic ve Batagov’un sakatlıkları, Şenol Güneş’i savunma hattında zor durumda bıraktı. Serdar Saatçi takıma yeni katıldığı için, teknik direktör Mendy’yi tercih ediyor. Mendy, antrenmanlarda savunmada görev alırken, Serdar ise özverili bir şekilde hazır olduğunu gösteriyor. Şenol Güneş’in stoperdeki son kararını merakla bekleniyor.

Trabzonsporda hedef mutlak galibiyet Simon Banza için siftah zamanı

TRABZONSPOR’UN ÜSTÜNLÜĞÜ

Trabzonspor ile Konyaspor, Süper Lig’de bugüne kadar 46 kez karşı karşıya geldi. Fırtına, 23 maçı kazanırken, Konyaspor 11 maçta galip geldi. 12 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Zor bir dönemden geçen Trabzonspor, bu sezon ilk lig galibiyetini taraftarının önünde almak istiyor.

İKİ BÖLGEDE KARARSIZLIK

Şenol Güneş, basın toplantısında “İlk 11’i henüz belirleyemedim” dedi ve Konyaspor maçı öncesi iki bölgede kararsız olduğunu belirtti. Sol kanatta Orsic, Nwakaeme ve Draguş arasında seçim yapılacak. Orta sahada ise Okay’ın yanında Lundstram ile Ozan Tufan arasında tercih yapılacak. Mendy’nin stoperde oynama olasılığı yüksek.

BANZA’NIN SİFTAH ZAMANI

Beşiktaş derbisinde ilk kez forma giyen Simon Banza, Kayserispor ile oynanan erteleme maçında oynayamamıştı. Gaziantep deplasmanında attığı gol VAR’da iptal edilen Banza, artık ilk golünü atmayı hedefliyor. Şenol Güneş, Banza’nın rakip ceza sahasında daha fazla topla buluşmasını istiyor. Visca’nın geri dönüşü, Banza’nın etkili olmasında önemli bir rol oynayacak. Diğer kanatta ise Orsic veya Draguş oynayacak. Nwakaeme’nin fiziksel olarak tam hazır olmaması nedeniyle yedek kulübesinde yer alması bekleniyor.

Trabzonsporda hedef mutlak galibiyet Simon Banza için siftah zamanı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.