DOLAR 34,2273 0.05%
EURO 37,8896 0.28%
ALTIN 2.917,50-0,39
BITCOIN 2085054-4.04289%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

18:52

AKŞAMA KALAN SÜRE

Trabzonspor'da 'Güneş' açtı: İlk galibiyet geldi! Keyifler yerinde…
4 okunma

Trabzonspor'da 'Güneş' açtı: İlk galibiyet geldi! Keyifler yerinde…

Konyaspor’u yenerek ligde 126 gün sonra galibiyetle tanışan Trabzonspor'da keyifler yerinde Tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş, beraberlik düğümünün...

ABONE OL
Ekim 2, 2024 07:33
Trabzonspor'da 'Güneş' açtı: İlk galibiyet geldi! Keyifler yerinde…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor, uzun bir bekleyişin ardından teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Konyaspor karşısında ilk galibiyetini elde etti. Bordo-Mavililer, 3-2’lik skorla sahadan galip ayrılırken, 126 gün sonra 3 puan sevinci yaşadı. Bu galibiyet, sezon başından beri süren kötü gidişata bir son verdi.

Sezonun ilk 5 maçında yalnızca beraberliklerle ayrılan Trabzonspor, ligde istediği performansı sergileyememişti. İlk maçta Sivas’la golsüz berabere kalan takım, daha sonra Kayseri, Eyüpspor, Beşiktaş ve Gaziantep FK maçlarını da beraberlikle tamamlamıştı.

Trabzonspor, Konyaspor’u deplasmanda 3-2’lik skorla mağlup ederek taraftarlarına mutluluk yaşattı. Bu galibiyet, Bordo-Mavililer’in geçen sezonun son haftasında Ankaragücü’ne karşı elde ettiği galibiyetten bu yana ilk galibiyetleri oldu.

Trabzonsporda Güneş açtı: İlk galibiyet geldi Keyifler yerinde...

Şenol Güneş yönetimindeki Trabzonspor, 4 lig maçında 1 galibiyet ve 3 beraberlikle 6 puan topladı. Güneş, takımın gösterdiği performansın yeterli olmadığını ve çok daha iyi olmaları gerektiğini vurguladı. Bu galibiyet, Güneş’in Trabzonspor’un başında Süper Lig’de 341 gün sonra elde ettiği ilk iç saha galibiyeti oldu.

Trabzonspor’un Konyaspor karşısındaki zaferinde Edin Vişça’nın attığı gol dikkat çekti. Maçın 16. dakikasında ceza sahası dışından attığı muhteşem golle takımının ilk golünü kaydeden Vişça, bu sezon ilk kez skor katkısı sağladı. 34 yaşındaki yıldız oyuncu, 8. resmi maçında gol sevinci yaşadı.

Trabzonsporda Güneş açtı: İlk galibiyet geldi Keyifler yerinde...

Vişça, uzun bir aradan sonra tekrar gol sevinci yaşarken, bu performans hem kendisi hem de takım için moral oldu. Takım çalışmalarında da etkili bir rol üstlenen Vişça, teknik direktör Şenol Güneş’in en çok güvendiği oyunculardan biri olarak öne çıkıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.