DOLAR 34,2548 0.07%
EURO 37,2396 0.02%
ALTIN 3.014,020,63
BITCOIN 2331648-0.04974%
İstanbul
15°

AÇIK

15:52

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Trabzonspor'da 'Güneş' açtı!
7 okunma

Trabzonspor'da 'Güneş' açtı!

Milli arayı çok yoğun tempoda geçiren Trabzonspor, zorlu fikstüre galibiyetle başladı. Başakşehir’i Visca’nın uzatmalardaki golüyle deviren Bordo-Mavili...

ABONE OL
Ekim 21, 2024 07:33
Trabzonspor'da 'Güneş' açtı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ligin ilk yedi maçında sadece bir galibiyet elde eden ve beraberliklerle boğuşan Trabzonspor, tarihinin en kötü başlangıçlarından birini yaşamıştı. Milli ara, teknik direktör Şenol Güneş için takımını toparlamak ve yeni bir başlangıç yapmak için büyük bir fırsattı. Yoğun çalışmaların meyvesi Başakşehir karşısında görüldü. Trabzonspor, PaparaPark’ta 90 dakika boyunca oyunun hakimi oldu ve maçın son dakikalarında Visca’nın golüyle değerli üç puanı hanesine yazdırdı.

“Daha fazlasını yapmalıyız”

Zorlu bir fikstüre galibiyetle başlayan Trabzonspor’da oyuncuların morali yükseldi. Sırada Göztepe deplasmanı, Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor deplasmanı maçları bulunuyordu. Başakşehir maçında oyuncuların kazanma arzusu ve mücadeleci futbolu dikkat çekti. Şenol Güneş soyunma odasında takımını tebrik etti ve “Herkesi kutluyorum. Son ana kadar pes etmediniz, kazanmayı istediniz. Özgüvenimizin yerine gelmesi için bu galibiyet değerli. Ancak oyun olarak çok daha fazlasını yapmalıyız” dedi.

Trabzonsporda Güneş açtı

“Buradan birlikte çıkacağız”

Telafi etmeleri gereken çok maç olduğunu vurgulayan Şenol Güneş, “Şimdi Göztepe deplasmanı var. Maç maç önümüze bakacağız. Kazanma alışkanlığını kazanmamız önemli. Potansiyelinizi biliyorum ve kalitenizi gösterdikçe her şey daha kolay olacak. Unutmayın, buradan hep birlikte çıkacağız” ifadelerini kullandı. Fenerbahçe derbisi öncesinde Göztepe maçından da mutlaka üç puan almak için planlarını yapan Şenol Güneş’in hedefleri netti.

Yerel basından zafer manşetleri

Trabzonspor’un Başakşehir’i 1-0 yendiği maç, yerel basında büyük yankı uyandırdı. Karadeniz Gazetesi “Visca’dan hayat öpücüğü” başlığını kullanırken, Sonnokta “Trabzon hayat buldu”, Günebakış “Oh be! Trabzon varmış” manşetleriyle galibiyeti kutladı. Taka Gazetesi ise “Visca attı, Fırtına 3 puanı kaptı” başlığını tercih etti. Haberlerde Şenol Güneş’in takım üzerindeki olumlu etkisine dikkat çekildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.