DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2144877-0.40818%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Trabzonspor'da değişim vakti: Şenol Güneş neşteri vuruyor!
6 okunma

Trabzonspor'da değişim vakti: Şenol Güneş neşteri vuruyor!

Trabzonspor, yarın akşam Gaziantep deplasmanına farklı bir kadroyla çıkacak. Kayserispor karşısındaki oyundan hiç memnun olmayan teknik direktör Şenol Güneş,...

ABONE OL
Eylül 22, 2024 07:33
Trabzonspor'da değişim vakti: Şenol Güneş neşteri vuruyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor, Papara Park’ta Kayserispor’a karşı 2-0 geriye düşmesine rağmen son dakikalarda attığı iki golle beraberliği kurtarmıştı. Ancak teknik direktör Şenol Güneş, bu sonucu bir zafer olarak değil, mağlubiyet olarak değerlendirdiğini belirtmişti.

Güneş, futbolcularına soyunma odasında sert bir şekilde konuşmuş ve Gaziantep FK deplasmanında farklı bir kadroyla sahaya çıkmayı planladığını açıklamıştı.

10 numarada Cham

Yeni transferler Simon Banza, Muhammed Cham ve Serdar Saatçi, erteleme maçında ilk 11’de yer alması bekleniyor. Savic’in sakatlığı nedeniyle stoperde Serdar ilk maçına çıkacak. Banza ise forvette görev alacak. 10 numara pozisyonunda ise Bardhi’nin yerine Cham forma giyecek. Güneş, Kayserispor maçında oyuna girdikten sonra fark yaratan Nwakaeme’yi de tam olarak hazır olmasa da ilk 11’de oynatmayı düşünüyor.

Trabzonsporda değişim vakti: Şenol Güneş neşteri vuruyor

Orta sahanın lideri Mendy

Abdullah Avcı’nın sıklıkla stoperde oynattığı Batista Mendy, Kayserispor maçında Savic’in sakatlanması sonrasında savunmaya geçmişti. Ancak Güneş, mecbur kalmadıkça Mendy’yi stoperde oynatmayı düşünmüyor. Güneş, Mendy’nin orta sahadaki performansını artırmayı ve oyuncunun sorumluluk almasını istiyor. Mendy’nin iyi pas kalitesi, mücadele gücü ve oyun görüşüyle Gaziantep FK maçında orta sahanın liderliğini üstleneceği belirtiliyor. Mendy’nin orta saha partneri ise Okay Yokuşlu olacak.

‘Savaşmadan kazanamayız’

Şenol Güneş, hücumda daha üretken ve baskılı, savunmada ise daha agresif bir takım istiyor. Antrenmanlarda mücadele vurgusu yapan Güneş, “Savaşmadan kazanamayız. Büyük takım olduğumuzu rakibe ilk dakikadan hissettirmemiz lazım. Sahada düşük enerji görmek istemiyorum” diyerek ilk galibiyetini hedefliyor. Güneş, takımdaki öz güven kaybını gidermek için hem birebir hem de grup toplantıları düzenliyor.

Trabzonsporda değişim vakti: Şenol Güneş neşteri vuruyor

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP