DOLAR 34,2840 0.14%
EURO 37,2245 0.09%
ALTIN 3.009,31-0,07
BITCOIN 23372600.71379%
İstanbul
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Trabzonspor'da Batista Mendy’ye Avrupa kancası! Teklif çok yakın…
12 okunma

Trabzonspor'da Batista Mendy’ye Avrupa kancası! Teklif çok yakın…

Trabzonspor’un 24 yaşındaki yıldızını pek çok Avrupa ekibi yakından takip ediyor. İngiltere, İtalya, Fransa’dan Batista Mendy’yi izleyen kulüpler var. Ayrıca...

ABONE OL
Ekim 25, 2024 07:34
Trabzonspor'da Batista Mendy’ye Avrupa kancası! Teklif çok yakın…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz sezon Angers’tan 4.4 milyon Euro bonservis bedeliyle Trabzonspor’a katılan Batista Mendy, kısa sürede büyük bir etki yarattı. Asıl mevkisi orta saha olmasına rağmen, savunmada yaşanan sakatlıklar nedeniyle stoperde görev alan 24 yaşındaki Fransız futbolcu, hem Türkiye’de hem de Avrupa’da dikkatleri üzerine çekti.

Altay Bayındır: Premier Lig’in tadı ayrı

İtalya, İngiltere ve Fransa’dan kulüpler, Mendy’nin performansını yakından takip ediyor. Daha önce Nottingham Forest ve Crystal Palace’ın ilgilendiği Mendy’yi, bu yaz Bologna ve Fiorentina gibi İtalyan kulüpleri de transfer etmek istedi. Ayrıca, bir Rus kulübünün de devre arasında teklifte bulunmaya hazırlandığı biliniyor.

Trabzonsporda Batista Mendy'ye Avrupa kancası Teklif çok yakın...

Bu sezon ligde 8 maçın tamamında forma giyen Mendy, Avrupa’da da 6 karşılaşmada yer aldı. Fransız futbolcu, çoğunlukla stoperde görev yaptı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Mendy’nin fiyatının 20 milyon Euro olduğunu açıklamıştı. Ocak ayında kulübe resmi tekliflerin gelmesi bekleniyor, ancak yönetim sezon bitmeden satış konusunu gündeme almak istemiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.