DOLAR 34,2054 0.06%
EURO 37,9981 -0.27%
ALTIN 2.912,150,57
BITCOIN 21855320.55517%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

16:16

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Trabzonspor'da Banza gollere başladı
6 okunma

Trabzonspor'da Banza gollere başladı

Trabzonspor'un Kongolu oyuncusu Simon Banza, Konyaspor maçında ortaya koyduğu performansla beğeni topladı.

ABONE OL
Ekim 1, 2024 08:33
Trabzonspor'da Banza gollere başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sezonun başında Braga’dan 2 milyon Euro’luk kiralama bedeliyle Trabzonspor’a transfer olan Simon Banza, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Konyaspor’u 3-2 yenen maçta iki gol atarak bordo-mavilileri galibiyete taşıdı. Uzun süredir galibiyetten uzak kalan Trabzonspor, Banza’nın golleriyle 126 gün sonra zafer tadına vardı. Konyaspor savunmasını zorlayan Banza, sahadaki etkili bitiriciliği ve fizik gücüyle dikkat çekti.

Hücum hattına önemli bir güç katan Simon Banza, Konyaspor maçındaki performansıyla Trabzonspor taraftarlarının beğenisini kazandı. Sosyal medyada, Banza’nın takımın hücum hattının en önemli oyuncusu olduğu belirtildi. Penaltıdan olmak üzere iki gol kaydeden Banza, gelecek haftalar için umut verdi.

Simon Banza, güçlü fiziği, hava toplarındaki etkinliği ve savunmaya yaptığı etkili koşularla Trabzonspor’un hücum gücüne büyük katkı sağlıyor. Özellikle rakip savunmaların dengesini bozan oyun stiliyle dikkat çeken Banza, teknik direktör Şenol Güneş’in hücumdaki lideri olma yolunda ilerliyor. Bu sezon Trabzonspor’un oynayacağı maçlarda önemli bir rol üstlenecek olan Banza, golcü kimliğinin yanı sıra takım oyununa da katkı sağlayacak. Şenol Güneş’in taktiksel planlarında Banza’nın bu yönü de büyük önem taşıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP