DOLAR 34,1263 0.29%
EURO 38,1014 0.09%
ALTIN 2.873,571,58
BITCOIN 2141348-0.3554%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Trabzonspor’da Arseniy Batagov için imza töreni düzenlendi
11 okunma

Trabzonspor’da Arseniy Batagov için imza töreni düzenlendi

Trabzonspor’da yeni transfer Arseniy Batagov için imza töreni düzenlendi. Batagov, “Transferim dolayısıyla gerçekten çok mutluyum” dedi.

ABONE OL
Ağustos 14, 2024 09:34
Trabzonspor’da Arseniy Batagov için imza töreni düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor, defansını güçlendirmek amacıyla genç ve yetenekli stoper Arseniy Batagov’u kadrosuna kattı. 22 yaşındaki oyuncuyla 4+1 yıllık bir sözleşme imzalandı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde heyecanlı anlar yaşandı.

İmza töreninde konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, transferin her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi. Batagov’un kariyerinin en önemli yıllarını bordo-mavili formayla geçireceğine inandığını vurgulayan Kafkas, “Genç oyuncunun potansiyelinden oldukça umutluyuz.” dedi.

Kafkas, Ukrayna Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar’a desteklerinden dolayı teşekkür etti ve “Hem ülke olarak hem de Trabzonspor olarak, Ukrayna ve Rusya arasında barışın bir an önce tesis edilmesini diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Arseniy Batagov ise yeni takımına katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. “Ülkemdeki durum ve bununla ilgili güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Ülkemiz bu desteğe her zaman ihtiyaç duyuyor.” diyen Batagov, transferinde emeği geçen Başkan Ertuğrul Doğan’a, Asbaşkan Zeyyat Kafkas’a ve Teknik Direktör Abdullah Avcı’ya minnettarlığını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP