DOLAR 34,1455 0.02%
EURO 38,0783 0.42%
ALTIN 2.886,670,05
BITCOIN 2168974-0.18029%
İstanbul
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:24

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Trabzonspor'a Şenol Güneş de çare olmadı! Ozan Tufan şaşırttı…
6 okunma

Trabzonspor'a Şenol Güneş de çare olmadı! Ozan Tufan şaşırttı…

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, son maça göre 11’de 4 ismi değiştirdi. Kayserispor karşılaşmasından farklı olarak Banza, Cham, Nwakaeme ve Ozan Tufan...

ABONE OL
Eylül 24, 2024 07:34
Trabzonspor'a Şenol Güneş de çare olmadı! Ozan Tufan şaşırttı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şenol Güneş, beşinci kez göreve geldiği Trabzonspor’da kötü gidişe dur diyemedi. İlk maçında Beşiktaş’a uzatmalarda 1 puan kazandıran tecrübeli teknik adam, Kayserispor’la berabere kalan takımda değişikliklere gitti. Banza, Cham, Nwakaeme ve Ozan Tufan ilk 11’de yer alırken, Mendy stoperde görevlendirildi. Savic ise sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

Zirveyle fark 13 puana ulaştı.

Şenol Güneş’in yaptığı değişikliklere rağmen Trabzonspor ilk yarıda yine etkisizdi. İkinci yarıda hücum oyuncularını sahaya süren deneyimli hoca, farklı bir sonuç elde edemedi. 5 haftada 5 beraberlik alan Fırtına, lider Galatasaray’ın tam 13 puan gerisinde yer alıyor.

Trabzonspora Şenol Güneş de çare olmadı Ozan Tufan şaşırttı...

Ozan Tufan beklentileri karşılayamadı.

Sezon başında Trabzonspor’a transfer olan Ozan Tufan, Gaziantep FK maçında ilk 11’de yer aldı. İlk yarıda isteksiz bir görüntü sergileyen 29 yaşındaki futbolcu, orta sahada etkili bir performans ortaya koyamadı. İkinci yarıda da bekleneni veremeyen Ozan, 90 dakika boyunca forma giydi.

Okay Yokuşlu’nun fizik durumu yeterli değildi.

Kayserispor maçında da istediği performansı sergileyemeyen Okay Yokuşlu, Gaziantep FK maçında da vasatı aşamadı. 46 dakika sahada kalan 30 yaşındaki futbolcu, 34. dakikada sarı kart gördü. Şenol Güneş’in oyun sistemine uyum sağlayamayan Okay, savunmaya ve hücuma yeterince katkı sağlayamadı.

Trabzonspora Şenol Güneş de çare olmadı Ozan Tufan şaşırttı...

Draguş yine beklentileri karşılayamadı.

Trabzonspor’un yeni transferlerinden Denis Draguş, eski takımı Gaziantep FK’ya karşı mücadele etti. İkinci yarıda oyuna dahil olan Rumen hücumcu, yine bekleneni veremedi. Basit top kayıpları ve pas hataları yapan Draguş, Kayserispor maçındaki vasat performansı sonrası taraftarların tepkisiyle karşılaşmıştı.

Trabzonspora Şenol Güneş de çare olmadı Ozan Tufan şaşırttı...

14. maçta da seri sürdü.

Trabzonspor ile Gaziantep FK, Süper Lig tarihinde 13 kez karşılaşmıştı. Bu maçlarda Trabzonspor 9 galibiyet elde etmişti, 4 maç beraberlikle sonuçlanmıştı ve Gaziantep hiç kazanamamıştı. Trabzonspor’un Gaziantep’e karşı yenilmezlik serisi bu maçta da devam etti. Ancak 0-0’lık sonuç, galibiyete ihtiyaç duyan her iki takımı da tatmin etmedi.

Uğurcan Çakır performansı ile dikkat çekti.

Sezon başında gösterdiği performansla dikkat çeken Uğurcan Çakır, Gaziantep FK maçında da hatasız bir performans sergiledi. 90 dakika boyunca Gaziantep FK 5 kez çerçeveyi bulurken, kaptan bu vuruşlarda gole izin vermedi. Uğurcan’ın etkili sezon başlangıcına rağmen Trabzonspor’un hücumdaki verimsizliği ve kötü oyun, galibiyet hasretinin sürmesine neden oldu.

Nwakaeme’nin çabası yeterli olmadı.

2 sezon sonra Trabzonspor’a geri dönen Nwakaeme, bu maçta da iyi bir performans sergiledi. Kayserispor maçında da beraberlik golünün asistini yapan Nwakaeme, Gaziantep FK maçında da rakip savunmaya zor anlar yaşattı. Özellikle Ömürcan ile sık sık karşı karşıya gelen 35 yaşındaki futbolcu, hem savunmaya hem de hücuma verdiği katkıyla göz doldurdu. 77. dakikada oyundan alınan Nwakaeme’nin yerini Umut Bozok aldı.

Trabzonspora Şenol Güneş de çare olmadı Ozan Tufan şaşırttı...

Banza, VAR’ın kurbanı oldu.

Erteleme maçında forma giyemeyen Simon Banza, Gaziantep maçında ilk 11’de başladı. Kongolu yıldız istediği topları alamasa da, ilk yarıda önemli bir fırsat yakaladı. 59. dakikada Draguş’un kaleciden dönen şutunu golle sonuçlandırdı. Ancak VAR uyarısıyla pozisyonun öncesini izleyen hakem Volkan Bayarslan, Pedro’nun rakibine faul yaptığını belirtip golü iptal etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP