DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2136042-0.75294%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

19:09

AKŞAMA KALAN SÜRE

Trabzonspor'a forvete Nijeryalı golcü! Dikkat çeken performans
22 okunma

Trabzonspor'a forvete Nijeryalı golcü! Dikkat çeken performans

Trabzonspor transfer çalışmalarında gaza bastı. Rotayı Belçika'ya çeviren Karadeniz ekibi, Nijeryalı yıldız forveti renklerine bağlamak için harekete geçti.

ABONE OL
Ağustos 23, 2024 07:34
Trabzonspor'a forvete Nijeryalı golcü! Dikkat çeken performans
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Trabzonspor’un Forvet Arayışı Devam Ediyor

Trabzonspor, hücum hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Yaz transfer döneminin başından beri birçok oyuncuyla görüşen Bordo-Mavililer, forvet arayışlarına devam ediyor.

Mislav Orsic Sürprizi

Takımdan gönderileceği konuşulan Mislav Orsic, St.Gallen maçında ilk 11’de sahaya çıktı. Dinamo Zagreb ile adı anılan Hırvat oyuncu, maçın etkili isimlerinden biri oldu ve birçok fırsat yarattı. Orsic, 62. dakikada Trezeguet ile yer değiştirdi.

Fountas’a Talip Çıktı

Trabzonspor’un kadro planlarında yer almayan Taxiarchis Fountas’a Avusturya’dan talip çıktı. Wolfsberger’in Yunan oyuncuyu kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Yabancı oyuncu sayısını azaltmak isteyen Trabzonspor, Fountas’ı kadroda tutmayı düşünmüyor.

Trabzonspora forvete Nijeryalı golcü Dikkat çeken performans

Forvete Nijeryalı Golcü

Trabzonspor, Genk’ten Tolu Arokodare ile ilgileniyor. Fırtına, 23 yaşındaki oyuncuyla ilk temasları sağladı ve kulüpten geri dönüş bekliyor. Arokodare, çıkan transfer söylentilerine ilişkin açıklama yaptı.

‘Ön Planda Olmak İsterim’

Kariyerinde değişiklikler yapabileceğinin sinyallerini veren Nijeryalı oyuncu, “Detaylı bir planım yok. Gün be gün yaşıyorum. Her oyuncu gibi ben de ön planda olmayı isterim. Bu doğru zamanda gerçekleşecektir” dedi. Trabzonspor’un yakında Genk ile görüşme yapması bekleniyor.

Trabzonspora forvete Nijeryalı golcü Dikkat çeken performans

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP