DOLAR 34,1148 0.28%
EURO 38,1319 0.19%
ALTIN 2.870,701,48
BITCOIN 21623261.01757%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:29

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Trabzonspor, yıldız oyuncunun transferini bitirdi! Şimdi gözler golcü hamlesinde
16 okunma

Trabzonspor, yıldız oyuncunun transferini bitirdi! Şimdi gözler golcü hamlesinde

Transfer çalışmalarına son hız devam eden Trabzonspor, mutlu sona ulaştı. Yıldız futbolcu ile söz kesen Karadeniz ekibi, şimdi gözünü golcü hamlesine dikti.

ABONE OL
Ağustos 19, 2024 07:34
Trabzonspor, yıldız oyuncunun transferini bitirdi! Şimdi gözler golcü hamlesinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor yönetimi, kadrolarına yeni bir yetenek katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Belçika Ligi’nde Gent forması giyen Hyun-seok Hong, Fırtına’nın transfer hedefleri arasında yer alıyor. Kulüpler, Hong’un transferi için anlaşmaya vardı.

Güney Koreli orta saha oyuncusu, Trabzonspor’da forma giyme arzusunu dile getirdi. 25 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Trabzonspor’a gitmek istiyorum, bu benim hayalim. Ancak menajerim, oraya gitmemem gerektiğini söylüyor” ifadelerini kullandı.

7 MAÇTA 5 GOLE KATKI

Hong’un transferi için kısa sürede somut adımlar atılması bekleniyor. Bu sezon 7 maça çıkan genç oyuncu, 2 gol ve 3 asistle takımına önemli katkılar sağladı. Gent, Hong’u bir yıl önce LASK Linz’den 1.5 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

Trabzonspor, yıldız oyuncunun transferini bitirdi Şimdi gözler golcü hamlesinde

PAUL ONUACHU’DA SICAK GELİŞME

Geçen sezon Trabzonspor’da başarılı bir performans sergileyen Paul Onuachu, kiralık sözleşmesinin sona ermesiyle Southampton’a geri döndü. İngiliz ekibinin kadrosunda yer almayan Nijeryalı forvet, çalışmalarını ayrı olarak sürdürüyor. Trabzonspor, Onuachu’yu kadrosuna geri döndürmek için yeniden girişimlerde bulunmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı da 30 yaşındaki golcüyü yeniden takımında görmek istiyor.

ONUACHU, TRABZONSPOR’A GELMEYE HAZIR

Transfer dönemi sona ermeden bir forvet daha transfer etmek isteyen Trabzonspor’un, Onuachu’yu önceliklendirdiği öğrenildi. Deneyimli futbolcunun da Bordo-Mavili formayı yeniden giymeye sıcak baktığı belirtiliyor.

Trabzonspor, yıldız oyuncunun transferini bitirdi Şimdi gözler golcü hamlesinde

MİSLAV ORSİC’E ZAGREB TALİP

Geçen sezon sakatlıklarla mücadele eden ve bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan Mislav Orsic’in, Trabzonspor’dan ayrılması gündemde. Hırvat futbolcunun eski takımı Dinamo Zagreb’in, onu kadrosuna katmak istediği belirtiliyor. Trabzonspor ise bir yıllık sözleşmesi kalan 31 yaşındaki oyuncuyu satmaya sıcak bakıyor.

Ronaldo'dan arkadaşlarına şok tepki! 'Uyuyorsunuz' daha fazla video için

ABDULLAH AVCI’YA FLAŞ GÖNDERME

Trabzonspor’un golcüsü Enis Destan’ın annesi Gül Destan, oğlunun oynama süresiyle ilgili olarak teknik direktör Abdullah Avcı’ya sert sözlerle tepki gösterdi. Gül Destan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Oğlumla uğraşmayın, sonra sizinle de uğraşırlar” diyerek Avcı’yı hedef aldı. Gül Destan, “Sayın hocam, buradan sesleniyorum, oğlum Enis ile aranızda ne sorun var? Enis oynamak istiyor, siz son 5 veya 10 dakika süre veriyorsunuz. O yetmiyor bir de ters konuşuyorsunuz. Takım kaç haftadır yeniliyor. Enis son derece üzgün, bir de siz üzerine gidiyorsunuz, neden? Enis’in kılına zarar gelirse dünyayı dar ederim, bunu herkes bilsin!” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP