DOLAR 34,1159 0.28%
EURO 38,1597 0.25%
ALTIN 2.868,681,41
BITCOIN 21567250.40791%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa’da sahne alıyor… Heyecan Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanıyor!
5 okunma

Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa’da sahne alıyor… Heyecan Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanıyor!

Bir önceki turda aldıkları iyi sonuçlarla adlarını bir üst tura yazdırmayı başaran Trabzonspor ve Başakşehir’in Avrupa serüvenleri bugün oynayacakları maçlar...

ABONE OL
Ağustos 8, 2024 07:35
Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa’da sahne alıyor… Heyecan Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi’nde Rapid Wien’i ağırlayacak. Bugün akşam saat 20.00’de, bordo-mavililer Avusturya ekibi Rapid Wien’i kendi evinde konuk edecek. Karadeniz ekibi, sezon öncesi hazırlık maçlarında aldığı galibiyetler ve UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme turunda Ruzemberok’u elemesiyle moralli bir şekilde mücadeleye hazırlanıyor.

Başakşehir, Gürcistan’da FC Iberia 1999’a konuk olacak. Turuncu-Mavililer, UEFA Konferans Ligi’nde Gürcistan ekibi FC Iberia 1999’a bugün saat 19.00’da konuk olacak. Başakşehir, Konferans Ligi ilk turunda La Fiorita’yı rahat bir şekilde elemiş ve hazırlık maçlarında da başarılı performans sergilemişti.

Temsilcilerimizin Avrupa maçlarının heyecanını Misli’de yaşayın! Türkiye’nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu Misli, iki karşılaşmada da üyelerine daha yüksek oranlar sunuyor. Misli, Avrupa maçlarında da normalin üzerinde oranlarla fark yaratırken, ayrıca yeni kampanyasıyla üyelerine 100 TL kazanma şansı da sunuyor.

Trabzonspor, Rapid Wien karşısında avantajlı görünüyor. Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, yeni transferleriyle kadrosunu güçlendirdi ve Avrupa kupalarındaki 152. maçına hazırlanıyor. Trabzonspor, Rapid Wien karşısında galibiyete yakın bir şekilde mücadele edecek. Rapid Wien’in önemli oyuncularından Bendegúz Bolla, önceki eleme maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Papara Park’ta oynanacak karşılaşmayı Estonyalı hakem Kristo Tohver yönetecek. Trabzonspor – Rapid Wien maçı, saat 20.00’de Papara Park’ta başlayacak ve Estonyalı hakem Kristo Tohver tarafından yönetilecek.

Başakşehir, Gürcistan’da zorlu bir mücadeleye hazırlanıyor. Çağdaş Atan yönetimindeki Başakşehir, Avrupa’da üçüncü sınavını verecek. Turuncu-Mavililer, Konferans Ligi’nde 53. Avrupa maçına çıkacak. Başakşehir, zorlu rakibi FC Iberia 1999’u eleyerek bir üst tura yükselmeyi hedefliyor.

FC Iberia 1999 – Başakşehir maçı, saat 19.00’da Mikheil Meskhi Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu’ndan David Dickinson yönetecek.

Misli’ye üye olarak Şampiyon Oranlar ile ek kazanç elde edin! Temsilcilerimizin Avrupa karşılaşmalarının heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayın ve Misli’nin sunduğu özel fırsatları kaçırmayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP