DOLAR 34,1101 0.06%
EURO 37,9966 0.24%
ALTIN 2.817,600,06
BITCOIN 20621563.25258%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Trabzonspor taraftar grubundan deplasman yasağına tepki
7 okunma

Trabzonspor taraftar grubundan deplasman yasağına tepki

Trabzonspor taraftar grubu, hafta sonu oynanacak Beşiktaş karşılaşmasında siyah beyazlı taraftarların stada alınmaması kararına tepki gösterdi. Grubu adına...

ABONE OL
Eylül 13, 2024 10:33
Trabzonspor taraftar grubundan deplasman yasağına tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor’un 15 Eylül Pazar günü Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşma öncesinde, Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu’nun konuk takım taraftarının maça alınmaması kararına ilişkin, ‘Çılgınlar’ taraftar grubu adına açıklama yapıldı. Açıklamada, deplasman yasağının futbolun heyecanını ve ruhunu baltalayan geçici bir çözüm olduğu belirtildi.

Tuncay Kara, ‘Çılgınlar’ adına yaptığı açıklamada, “Futbol, taraftarların tutkusu ve bağlılığıyla anlam kazanan bir spordur. Deplasman yasağı, bu heyecanı ve coşkuyu engelleyen geçici bir önlemdir. Güvenlik gerekçeleriyle uygulanan bu yasağın yerine, taraftarların eğitilerek bilinçlendirilmesi ve futbolun gerçek ruhunu korumak mümkün olabilir. Tek taraflı tribünler, futbolun özündeki rekabet ve heyecanı yansıtamamaktadır. İki takım taraftarının bir arada olduğu maçlar, futbolun coşkusunu doruğa çıkarır.” dedi.

Kara, “Deplasman yasağının kaldırılması, sadece futbolun doğasına geri dönüşü sağlayacak değil, aynı zamanda futbol turizmini canlandırarak şehirler arası kültürel bir köprü kuracaktır. Futbol, birleştirici bir güçtür ve bu güç, taraftarların tribünlerde yankılanan sesleriyle daha da büyür. Yasağın kaldırılması, futbolun gerçek coşkusunu geri getirecek ve taraftarların oyuna kattığı enerjiyi yeniden canlandıracaktır. Futbolun kalbi, özgürce takımlarını destekleyebilen taraftarların coşkusunda atar.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP