DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2139089-0.77485%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Trabzonspor, Paul Onuachu transferinde ısrarcı!
13 okunma

Trabzonspor, Paul Onuachu transferinde ısrarcı!

Trabzonspor, Muhammed Cham transferinde olduğu gibi Southampton’ın da Paul Onuachu konusundaki direncinin kırılacağını düşünüyor. İngiltere’de transferin...

ABONE OL
Ağustos 27, 2024 07:34
Trabzonspor, Paul Onuachu transferinde ısrarcı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor, forvet transferinde son aşamaya geldi. Uzun süredir beklenen Paul Onuachu transferi için taraftarlara müjdeli haberler geliyor. Southampton, uzun süredir 10 milyon Euro talep ederken, Trabzonspor bonuslarla 7 milyon Euro’ya çıktı. 30 Ağustos’ta birçok Avrupa ülkesinde transfer dönemi sona ereceği için yönetim, Onuachu transferini geçen sezonki gibi başarılı bir şekilde sonuçlandırmayı umuyor. 2.01 boyundaki santrfor için kalan 4 günde şartları zorlayan Trabzonspor, özellikle hafta sonuna doğru Premier Lig ekibinden olumlu bir yanıt bekliyor.

Trabzonspor, Paul Onuachu transferinde ısrarcı

Southampton’ın 2. etap kampına katılan Onuachu, transfer gerçekleşirse fiziksel olarak hazır bir şekilde Trabzonspor’a katılacak.

Southampton’a kalan 4 günde sürpriz bir teklif gelmezse, masada en güçlü aday Trabzonspor olacak. İngiliz ekibi, ligde Onuachu’ya 1 dakika bile şans vermemiş ve kulübün internet sitesindeki geniş kadroda bile Nijeryalı yıldızın adı yer almıyor. Trabzonspor, Cham transferindeki gibi Onuachu transferinde de ısrarlı bekleyişinin sonuç vereceğini düşünüyor.

Trabzonspor’un İngiltere’de Southampton’ın yanı sıra yoğun temas halinde olduğu diğer kulüp Burnley. Championship’e düşen Burnley’den kaptan Josh Brownhill ve Wout Weghorst da Trabzonspor’un gündeminde. Burnley, orta sahanın merkezinde ofansif pozisyonda görev yapan Brownhill’i satmaya sıcak bakıyor ve Weghorst’u da kadroda tutmayı düşünmüyor.

Trabzonspor, Paul Onuachu transferinde ısrarcı

Burnley’nin hocası Scott Parker, geçtiğimiz günlerde Hollandalı santrfor Weghorst’un takımdan ayrılacağını açıklamıştı. Trabzonspor yönetimi, her iki oyuncuyla da görüşmelerini sürdürüyor. Onuachu, forvette 1 numaralı hedef olsa da Weghorst ile de yoğun görüşmeler devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP