DOLAR 34,1186 0.29%
EURO 38,1589 0.23%
ALTIN
BITCOIN 2145188-0.35717%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Trabzonspor golü unuttu
12 okunma

Trabzonspor golü unuttu

Süper Lig'de dün akşam Eyüpspor ile karşı karşıya gelen Trabzonspor, deplasmanda İstanbul temsilcisiyle 0-0 berabere kaldı. Bordo-mavililer, Süper Lig'de henüz...

ABONE OL
Eylül 2, 2024 09:34
Trabzonspor golü unuttu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor, Süper Lig’e golsüz beraberlikle başlamasının ardından teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırdı. Bu durum, Eyüpspor deplasmanında da golsüz beraberlikle sonuçlanan bir maça yansıdı. Son 6 resmi maçında sadece 1 gol atabilen bordo-mavililer, Süper Lig’de gol yollarında büyük bir sıkıntı yaşıyor.

Trabzonspor, yeni sezondaki ilk maçında Sivasspor’a deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Takım, 4. hafta maçında ise Eyüpspor ile yine golsüz berabere kalarak gol yollarındaki kuraklığını devam ettirdi. Son 6 resmi maçında sadece 1 gol atabilen bordo-mavililer, Süper Lig’de henüz ağları sarsamadı.

Transfer sezonunun sonuna yaklaşırken Trabzonspor, özellikle forvet hattını güçlendirmek için yoğun bir çaba sarf ediyor. Gol yollarındaki sorunu çözmek için transfer çalışmalarına hız veren bordo-mavililer, Süper Lig’in 2. haftasını BAY takım olarak geçirmişti. Ayrıca Avrupa Ligi maçları nedeniyle 3. hafta maçını ileri bir tarihe ertelemişti.

Milli ara sonrasında oyuncular 3 gün izin aldıktan sonra 5. hafta maçında Beşiktaş’ı ağırlayacak.

YEREL BASIN MANŞETLERİ

Trabzon’da yayın yapan yerel gazeteler, Trabzonspor’daki gelişmeleri manşetlerine taşıdı. Eyüpspor maçının sonucu ve yeni teknik direktör konusunda yerel basında çıkan başlıklar şu şekilde:

Karadeniz gazetesi: Eyüp Sabrı Gerekiyor

Taka gazetesi: Fırtına’dan İz Yok

Kuzey Ekspres gazetesi: Ağır İşçilik Devam Ediyor

Günebakış gazetesi: Sessizlik Korkutuyor

Sonnokta gazetesi: Fırtına’nın Tatı Yok

Trabzonspor golü unuttu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP