DOLAR 34,2906 0.16%
EURO 37,0922 -0.36%
ALTIN 3.028,620,57
BITCOIN 2297951-1.2378%
İstanbul
18°

AÇIK

18:01

AKŞAMA KALAN SÜRE

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: 'Ali Koç'u arayacağım, hakemler operasyon çekiyor!'
8 okunma

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: 'Ali Koç'u arayacağım, hakemler operasyon çekiyor!'

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında iç sahada Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesine sarı-lacivertli kulübün başkanı...

ABONE OL
Ekim 26, 2024 11:34
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: 'Ali Koç'u arayacağım, hakemler operasyon çekiyor!'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Yaklaşan Trabzonspor-Fenerbahçe maçına değinen Doğan, Fenerbahçe yönetimini Trabzon’da ağırlayacaklarını ve Ali Koç’u arayacağını belirtti. “Trabzonspor’un misafirperverliği her zaman ön planda olmuştur, bu maçın da dostluk ve centilmenlik içinde geçmesini temenni ediyoruz.” diyen Doğan, taraftarlarının takımlarına tribünden destek vereceğini ve sahada da iyi bir mücadeleyle galibiyet hedeflediklerini vurguladı.

‘TRANSFER PLANLAMASI HOCAMIZIN YÖNELDİĞİ YÖNE GÖRE ŞEKİLLENİYOR’

Devre arası transfer dönemiyle ilgili olarak Doğan, “Şenol Güneş hocamızla yeni bir başlangıç yaptık, takım yavaş yavaş toparlanıyor. Kendisinin tecrübesine ve azmine güvenerek Trabzonspor’u hak ettiği yere taşıyacağımıza inanıyoruz. Transfer çalışmaları başladı, hocamızın ihtiyaç duyduğu pozisyonları analiz ederek planlama yapıyoruz. Genç oyuncularımızın performansından da hocamız oldukça memnun.” açıklamasını yaptı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Ali Koçu arayacağım, hakemler operasyon çekiyor

‘HAKEM KARARLARI BİZİ ÜZGÜN EDİYOR’

Son dönemde hakem kararlarından yaşadıkları mağduriyete değinen Doğan, “Son 9 hafta içinde hakem kararlarının bize büyük bir haksızlık yaptığını düşünüyoruz. Eleştiri değil, gerçeği söylüyorum, sanki bize bir operasyon düzenleniyor gibi. Bu durumu Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ile görüştüm. Trabzonspor camiası, bu adaletsizlikler nedeniyle gergin durumda. Hakem kararlarının sahada adil olması için tüm tarafların dikkatli olması gerekiyor.” dedi.

‘KULÜBÜN MALİ YAPISINI SAĞLAMLAŞTIRIYORUZ’

Doğan, kulübün mali yapısıyla ilgili olarak “Yaklaşık 250 milyon euroluk bir kaynağı kulübün kasasına koyduk. Bu miktarın büyük bir kısmını geri dönüşü olmayan bir şekilde kulübe destek sağlamak için kullandık. İstediğim takdirde bu paranın önemli bir bölümünü kullanmamış olabilirdim ama önceliğimiz finansal sürdürülebilirlikti, bu yüzden borçları kapatmayı tercih ettik. Bu parayı transfer için de kullanabilirdik ancak kulübümüzün geleceği için sağlam bir finansal yapı kurmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Ali Koçu arayacağım, hakemler operasyon çekiyor

‘SIKINTILI GÜNLER YAŞIYORUZ’

Doğan, taraftarın diğer kulüplerin transferlerini görerek beklentiye girdiğini, ancak kulübün mali durumunun daha sağlıklı bir yapıya kavuşturulması için çalıştıklarını belirtti. “Bankalar Birliği’nden çıktık, iyi bir iş çıkardık ancak işimiz zor ve stresli, önümüzde sıkıntılı günler bizi bekliyor. Sezon sonuna kadar 70 milyon ödeme yapılması gerekiyor. Şu an itibariyle hiçbir oyuncuya borcumuz bulunmuyor.” diyerek sözlerini tamamladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.