DOLAR 34,1399 0%
EURO 38,0170 0.25%
ALTIN 2.887,740,10
BITCOIN 2167536-0.03187%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:24

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Tomris Giritlioğlu İçin Tiyatroda Tören Düzenlendi
1 okunma

Tomris Giritlioğlu İçin Tiyatroda Tören Düzenlendi

ABONE OL
Eylül 24, 2024 11:35
Tomris Giritlioğlu İçin Tiyatroda Tören Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü yönetmen, senarist ve yapımcı Tomris Giritlioğlu’nun anısına İstanbul Devlet Tiyatrosu Torun Center’da bir tören düzenlendi. Giritlioğlu, 67 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Törene, Giritlioğlu’nun sanat dünyasından birçok yakın dostu ve seveni katıldı. Aralarında oyuncu Nur Sürer, Ahmet Mümtaz Taylan, Hülya Avşar, Belçim Bilgin ve Evrim Akın da yer alıyordu. Tören, duygusal anlara sahne oldu.

Oğlu Ilgaz Giritlioğlu, annesi için şunları söyledi: “Canım annem, en büyük aşkım. Çetin ceviz bir hayat, uykusuz montaj odaları, güzel oyuncular ve kamera dolu bir hayat yaşadı. Ondan çok şey öğrendim. Bir projeyi sadece yapıp satmaktan öte, ona ruh katmanın ve seyirciyle buluşmasının önemini öğretti.”

Oyuncu Cansel Elçin ise, “Hayatımda bu kadar güçlü, karizmatik ve hikayeleri etkileyici bir şekilde anlatan bir insanla karşılaşmamıştım. Bana güvendiği ve değer verdiği için çok teşekkür ederim. Beni ülkeme yeniden kavuşturarak büyük bir hediye verdi,” dedi.

Giritlioğlu’nun cenazesi, Teşvikiye Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak ve 25 Eylül Çarşamba günü Antakya Asri Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Tomris Giritlioğlu İçin Tiyatroda Tören DüzenlendiKaynak: İhlas Haber Ajansı / ŞÜHEDA KIROĞLU – Genel

Tomris Giritlioğlu Kültür Sanat İstanbul Yönetmen Edebiyat Genel Yaşam Tören

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.