DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21563820.01575%
İstanbul
23°

AÇIK

05:19

SABAHA KALAN SÜRE

Tokat’ta Uçurtma Şenliği Düzenlendi
22 okunma

Tokat’ta Uçurtma Şenliği Düzenlendi

ABONE OL
Ağustos 26, 2024 07:48
Tokat’ta Uçurtma Şenliği Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tokat’ın Niksar ilçesinde coşkulu bir uçurtma şenliği düzenlendi. Çamiçi Yaylası’nda gerçekleşen etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş etkinliğe katılarak keyifli anlar yaşadı.

Niksar Belediye Başkanı Semih Tepebaşı, yaptığı konuşmada şenliğin ilkini düzenleme mutluluğunu dile getirdi. “Yoğun katılımınız bizi çok mutlu etti. Bu güzel havada ailelerimizle ve çocuklarımızla keyifli bir gün geçirmek istedik. Sizlerin bu coşkusu bizleri daha da motive ediyor.” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Şenlikte çocukların eğlenceli vakit geçirmeleri için uzman eğitmenler eşliğinde oyunlar düzenlendi. Palyaçoların gösterileri ve yüz boyama etkinlikleriyle çocuklar doyasıya eğlendi. Renkli bir atmosferde çocuklar boyama aktiviteleriyle yaratıcılıklarını sergileme fırsatı buldu.

Etkinliğe katılanların kendi yaptıkları uçurtmalarla yarıştığı bir bölümde ise en iyi uçurtma seçildi. Yapım materyali, uçuş süresi ve estetik gibi kriterlerin değerlendirildiği yarışmada dereceye girenler ödüllendirildi.

Uçurtma Şenliği Semih Tepebaşı Ali Özer AK Parti Niksar Çocuk tokat Eğitim Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP