DOLAR 34,2659 0.06%
EURO 37,6465 0.08%
ALTIN 2.879,89-1,01
BITCOIN 2135416-1.80446%
İstanbul
22°

AÇIK

05:37

SABAHA KALAN SÜRE

TOGG’un yeni modelini görünce gözyaşlarına hakim olamadı
12 okunma

TOGG’un yeni modelini görünce gözyaşlarına hakim olamadı

ABONE OL
Ekim 4, 2024 07:38
TOGG’un yeni modelini görünce gözyaşlarına hakim olamadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın iş birliğiyle düzenlenen TEKNOFEST, 128 kurumun katılımıyla Adana Havalimanı’nda gerçekleştiriliyor. Yeni teknolojilerin sergilendiği etkinlikte, 2025 yılında piyasaya sürülmesi beklenen TOGG’un ilk sedan modeli T10F de görücüye çıktı.

600 KM MENZİL İLE GÖZ DOLDURUYOR

Sportif bir tasarıma sahip T10F, sedan araçlardan beklenen özellikleri de sunuyor. Mevcut SUV modelden 80 kilometre daha uzun bir menzile sahip olan T10F, 600 kilometreye kadar yol kat edebiliyor. Etkinlik alanında büyük bir ilgiyle karşılanan araç, özellikle öğrencilerin dikkatini çekti.

“HANGİSİNE BAKACAĞIMI BİLMİYORUM!”

TEKNOFEST ziyaretçilerinden 12 yaşındaki Mert Demirtaş, “TOGG’un T10F modeli gördüğüm en iyi araçlardan biri. Sadece TOGG’u görmek için geldim ve görmek bile yeterli oldu. Burada çok şey var, hepsi çok güzel, hangisine bakacağımı bilemiyorum. Çalışanlara, çocuklara ve herkese teşekkür ederim. Çok güzel bir etkinlik olmuş, hem ülkemiz hem de Adana için. Farklı şehirlerden gelen öğrenciler, bizim gibi çocuklar bilgilerini artırıyor. Herkese emeği için teşekkür ederim.” dedi.

TOGG'un yeni modelini görünce gözyaşlarına hakim olamadı

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

TOGG T10F, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve 2025 yılında önce Türkiye’de sonra Avrupa pazarında satışa sunulacak. TOGG kullanıcısı Zeynel Abidin Topal, yeni modeli anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

TOGG'un yeni modelini görünce gözyaşlarına hakim olamadı

“TENEKELERİN İÇİNDE GEZERDİK”

Zeynel Abidin Topal, geçmişte araba alabilmek için sıra beklediklerini anlatarak, “Bu araba yeni model. Çok güzel. Ben şu anda TOGG kullanıcısıyım ve çok memnunum. Kullanıcılarının da memnun olduğunu biliyorum. Türk malı olduğu için tercih ettim. Biz neler gördük. Tenekelerin içinde gezdik. Araba alabilmek için sıralara girip beklerdik. Turgut Özal ve Recep Tayyip Erdoğan zamanında araba geldi. Bu yerli otomobilin yapılması ömre bedel. Ben ilk alanlardan biriyim. Gurur duyuyorum. Yapanlardan ve vesile olanlardan Allah razı olsun.” dedi.

ÖN SİPARİŞ TARİHİ

Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, 27 Aralık 2019’da ön gösterimi yapılan T10F’nin CES 2024’te de kullanıcıların beğenisine sunulduğunu hatırlatarak, “Günümüzün tasarım dinamiklerini yansıtan ve sedan modellerden beklenen özellikleri sunan ‘fastback’ bir araç olan T10F’nin 2025’in ilk çeyreğinde tanıtımını yapmayı ve ön siparişlerini almaya hedefliyoruz. Nisandan itibaren yeni akıllı cihazımızı Türkiye’den başlayarak kullanıcılarımızla buluşturacağız.” açıklamasında bulunmuştu.

TOGG'un yeni modelini görünce gözyaşlarına hakim olamadıKaynak: Haberler.com / Teknoloji

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Adana Havalimanı Teknofest Teknoloji Otomobil Türkiye Gündem Adana Hakim TOGG

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP