DOLAR 34,2195 0.15%
EURO 37,2573 0.22%
ALTIN 2.943,470,24
BITCOIN 23133210.6736%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

12:54

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

TOGG Yangınında Kaçak Elektrik Tespit Edildi
11 okunma

TOGG Yangınında Kaçak Elektrik Tespit Edildi

ABONE OL
Ekim 12, 2024 07:38
TOGG Yangınında Kaçak Elektrik Tespit Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde bulunan bir evde, şarj halindeyken alev alan yerli ve milli otomobil TOGG’un yangının sebebinin, evdeki elektrik kaçaklarından kaynaklandığı belirlendi.

4 Ekim Cuma günü, Viranşehir’in Çiftekuyu kırsal Mahallesi’nde yaşanan olayda, şarj halindeyken alev alan TOGG’un sebebi, TOGG firması tarafından araştırılmıştı. Yapılan ilk incelemelerde, yangının bataryadan kaynaklanmadığı açıklanmış ve detaylı bir inceleme başlatılmıştı.

TOGG tarafından yapılan açıklamada, “Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 4 Ekim Cuma günü, müşterimizin özel mülkünde park halindeki T10X’te, bir yangın yaşandı. Hızlıca kontrol altına alınan yangında herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı. Müşterimizle hemen iletişime geçildi ve araç, uzman ekipler tarafından TOGG Gemlik Kampüsümüze incelenmek üzere getirildi. Yapılan ilk incelemede yangının bataryadan kaynaklanmadığı tespit edildi. Konuyla ilgili detaylı teknik inceleme başlatıldı. Kamuoyunu bilgilendiriyoruz” ifadelerine yer verilmişti.

Dicle Elektrik ekipleri, olay yerindeki evi inceledi ve elektrik tesisatında kaçak elektrik tespit etti.

Dicle Elektrik (DEDAŞ) ekipleri, olayın yaşandığı evi inceleyerek, aracın şarj edildiği evde kaçak elektrik kullanıldığını belirledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Viranşehir Teknoloji Otomobil Güvenlik 3-sayfa Enerji Yaşam TOGG

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.