DOLAR 34,0675 0.01%
EURO 38,1654 0.66%
ALTIN 2.830,681,01
BITCOIN 21135703.21381%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

TFF'den açıklama: Samimiyetle ve kararlılıkla çalışıyoruz
6 okunma

TFF'den açıklama: Samimiyetle ve kararlılıkla çalışıyoruz

Türkiye Futbol Federasyonu, resmi sitesinden bir açıklama yayımladı. Federasyon, açıklamasında ' Herkesin ortak arzusu olan adalet, güven ve kardeşlik...

ABONE OL
Eylül 16, 2024 10:33
TFF'den açıklama: Samimiyetle ve kararlılıkla çalışıyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Futbol Federasyonu resmi web sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, adalet ve güven sağlamaya yönelik çabalarının devam ettiğini belirtti.

TFF’nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Futbol camiasının da bildiği gibi, bu yola adım atarken, tüm futbol ailesine adil ve ilkeli bir şekilde herkese eşit mesafede duracağımızı ve kardeşlik ruhunu koruyacağımızı vurgulamıştık.

Bu duruşumuzdan ödün vermeden ilerlemeye devam etmek ve Türk futbolunu layık olduğu yere taşımak en temel hedefimizdir.

Göreve gelmemizle birlikte, uzun zaman sonra oluşan güven ve umut havası ile beraber var olan beklentilerin farkındayız. Bu beklentileri doğal karşılarken, sabır gösterilmesinin önemini vurgulamak istiyoruz. Yönetim olarak, tüm paydaşlarla birlikte, iletilen beklentileri karşılamak için samimiyetle ve kararlılıkla çalıştığımızı belirtmek isteriz.

Özellikle belirtmek isteriz ki, Türk futbolunun gerçek kazananları, çok konuşanlardan ziyade, çok çalışanlar ve bu doğrultuda iyi niyetle çaba gösterenler olacaktır.

Herkesin ortak arzusu olan adalet, güven ve kardeşlik ikliminin tesis edilmesi, yalnızca bizim değil, aynı zamanda futbol ailesine mensup her bireyin sorumluluk ve görev bilinciyle hareket etmesini gerektirir.

Kamuoyuna saygılarımızla.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP