DOLAR 34,1031 0.21%
EURO 38,0993 0.07%
ALTIN 2.841,380,44
BITCOIN 21713472.59384%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

TFF Başkanı İzmir’de İZVAK’ı ziyaret etti
9 okunma

TFF Başkanı İzmir’de İZVAK’ı ziyaret etti

ABONE OL
Eylül 10, 2024 10:51
TFF Başkanı İzmir’de İZVAK’ı ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Futbol Takımı’nın İzlanda ile oynayacağı maç öncesinde İzmir’i ziyaret etti. Ziyaretinde, İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı’nı (İZVAK) da ziyaret eden Hacıosmanoğlu, İzmir kulüplerinin birlik ve dayanışmasını örnek gösterdi.

Hacıosmanoğlu, İZVAK’ın düzenlediği toplantıda İzmir kulüplerinin başkanları, temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. TFF Stratejik Planlama ve Gelişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Aktan da toplantıda hazır bulundu.

Toplantıda İZVAK Başkanı Ali Erten, İzmir kulüplerine ilişkin bir sunum gerçekleştirdi. Erten ve Başkan Vekili Talat Papatya, Hacıosmanoğlu’nu İzmir’de ağırlamaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler. “İzmir kulüpleri, şanlı tarihleri ve büyük taraftarlarıyla derin bir futbol kültürüne sahiptir. Sahada rakip olsak da, saha dışında dostuz. İşbirliği ve dayanışma içindeyiz. Bu konuda ülkemize örnek olacak bir yapı geliştirdik. İzmir, İstanbul’dan sonra en çok kulüple temsil edilen şehirdir. 10 takımımız profesyonel liglerde mücadele ediyor. Sorunlarımızı sizlerle paylaşma fırsatı bulduk,” dediler.

Hacıosmanoğlu ise, İzmir kulüplerinin bir çatı altında bir araya gelmesinin önemine değindi. “Keşke bu örneği tüm Türkiye’ye yayabilsek. Seçim dönemi geride kaldı, artık işimize bakıyoruz. 90 dakika içinde rakip olsak da, 90 dakika dışında herkes ortak. Böyle bakmalıyız. Futbolun marka değerini ancak böyle arttırabiliriz. Hep birlikte sorunları çözmeye odaklanmalıyız,” diye konuştu.

Hacıosmanoğlu, İzmir ziyaretinde Karşıyaka Spor Kulübü’nü de ziyaret ederek, Mavişehir’de planlanan altyapı tesisleriyle ilgili bilgi aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Türkiye Futbol Federasyonu A Milli Futbol Takımı Türkiye İzlanda Güncel Futbol İzmir Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP