DOLAR 34,0675 0.01%
EURO 38,1654 0.66%
ALTIN 2.830,681,01
BITCOIN 21135703.21381%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Paris’te FIFA Başkanı Infantino ile görüştü
14 okunma

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Paris’te FIFA Başkanı Infantino ile görüştü

Türkiye Futbol Federasyonu TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fransa’nın başkenti Paris’te FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi.

ABONE OL
Ağustos 6, 2024 16:45
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Paris’te FIFA Başkanı Infantino ile görüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Paris'te FIFA Başkanı Infantino ile görüştü

FIFA Başkanı Infantino, TFF Başkanı Mehmet Bülent Hacıosmanoğlu’nu Paris’teki FIFA merkezinde ağırladı. Görüşmeye TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Ceyhun Kazancı ve Lale Cander ile FIFA Genel Sekreteri Mattias Grafström ve FIFA Avrupa Üye Federasyonları Direktörü Elkhan Mammadov da katıldı.

Infantino, Hacıosmanoğlu’nu tekrardan tebrik ederek başarılar diledi. Sıcak bir ortamda geçen görüşmede Infantino, Türkiye’nin bölgesindeki önemine değinerek, Türkiye’nin bölge ve dünya futboluna liderlik potansiyeline sahip olduğunu belirtti. Bu potansiyeli harekete geçirmek için FIFA ve TFF işbirliğinin olmazsa olmaz olduğunu vurguladı.

Hacıosmanoğlu ise TFF ile FIFA arasındaki ilişkileri güçlendirmek için çalışmaya başladıklarını ifade etti. Ayrıca, Türkiye’de, bölgede ve dünyada futbolun tüm paydaşlarıyla iş birliği içinde adil ve güvenli bir ortam yaratmayı hedeflediklerini, ülke futbolunu geliştirmek ve dünya futboluna katkıda bulunmak için çalışacaklarını belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP