DOLAR 34,1557 0.16%
EURO 38,0110 -0.23%
ALTIN 2.878,750,14
BITCOIN 21663751.40764%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:25

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Tekzip Metni
4 okunma

Tekzip Metni

ABONE OL
Eylül 23, 2024 08:48
Tekzip Metni
0

BEĞENDİM

ABONE OL

17 Eylül 2024 tarihinde, “Antalya Düşünce Platformu’nda isim değişikliği” başlığı altında, hiçbir gerçekliği olmayan iddialar basında yer almıştır. Bu iddialar, Antalya Düşünce Platformu’nun itibarını zedelemeyi amaçlamaktadır. Platform olarak, bu asılsız haberleri kesinlikle reddediyor ve kamuoyuna açıklamalarımızı sunuyoruz.

Antalya Düşünce Platformu, 2023 yılının Ocak ayında gönüllülük esasına dayalı olarak kurulmuştur. Platformumuz, Antalya’nın sosyal, kültürel ve ticari faaliyetlerinin gelişimine katkıda bulunmayı, Antalya’yı yerel, ulusal ve uluslararası ölçekte yetkin bireylerin faaliyetlerini takip ederek öneriler sunmayı hedeflemektedir. Olgunlaşmış sorun ve çözüm önerilerini de yerel, bölgesel ve ulusal kurum ve kuruluşların yetkili yöneticileriyle paylaşarak, sadece eleştirel düşünceyi değil, olgun ve yapıcı düşünceyi amaçlayan bir eylem ilkesini benimsemiştir.

Kendi sorumluluk alanlarında başarılı olmuş yetkin üyeleriyle bu misyonunu yerine getirmeye çalışan Antalya Düşünce Platformu, Dışişleri Bakanlığı, Antalya Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Antalya’nın değerli belediyeleri ve kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği yaparak birçok projeye imza atmış ve çalışmalarına bu doğrultuda devam etmektedir.

Antalya Düşünce Platformu’nun isim değişikliğine gittiğine dair yalan haberlerle platformun itibarını zedelemeye çalışan ve daha önce yollarımızı ayırdığımız kişinin, Antalya Düşünce Platformu adına görüş bildirme yetkisi bulunmamaktadır. Herhangi bir gerçekliği olmayan bu tür mesnetsiz haberlere itibar edilmemesi gerektiğini kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

Antalya Düşünce Platformu Divanı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP