DOLAR 34,1355 -0.01%
EURO 38,0775 0.41%
ALTIN 2.883,33-0,06
BITCOIN 21660690.23293%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:24

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda Heyecanlı Bir Sezon Başlıyor
2 okunma

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda Heyecanlı Bir Sezon Başlıyor

ABONE OL
Eylül 24, 2024 10:47
Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda Heyecanlı Bir Sezon Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanal D’nin sevilen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu”, yeni sezonuyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Bu sezon, Umut’un (Ekin Koç) babasının masumiyetini kanıtlama mücadelesi devam ederken, yeni bir hikaye de ekrana taşınıyor. Dizinin başrollerinden Serra Arıtürk, yeni sezonda Umut’un eşi Alev’i canlandırıyor. Alev, bebeğini kaybettikten sonra derin bir acıya gömülüyor ve bu acı, Umut ile Alev’in ilişkisini sınamaya devam ediyor.

Arıtürk, heyecan verici yeni sezon hakkında şunları söylüyor: “Zorlu kararlarla dolu bir sezon olacak. Umut ve Alev, kendi başlarına adalet arayışlarına devam edecekler. Bu süreçte bir arada kalabilecekler mi? Ben de merak ediyorum!”

İkinci sezona yeni karakterlerle merhaba diyen “Taş Kağıt Makas”, izleyiciyi derin bir dramaya sürüklüyor. Yeni sezonda, Umut ve Alev’in bebek kaybına tanıklık ediyoruz ve bu acı dolu deneyimin Umut’u nasıl bir baba olarak şekillendirdiğini görüyoruz.

MERAK UYANDIRACAK

Serra Arıtürk, yeni hikayenin izleyicileri derinden etkileyeceğinden emin. “Umut ve Alev’in birbirlerine olan sevgisi tartışılmaz olsa da, birbirlerini anlama ve koruma mücadelesi yeni bir boyut kazanacak. Bu mücadelede ödedikleri bedeller, onları zorlu bir yolculuğa çıkaracak. Kendi imkanlarıyla adalet arayışına devam edecekler. Ancak tüm bunlar olurken, bir arada kalmayı başarabilecekler mi? Bu sorunun cevabını hep birlikte keşfedeceğiz. Çok daha dinamik, merak uyandıran ve heyecanlı bir sezon bizi bekliyor.”

DOSTLARIYLA AYNI PROJEDE

Dizinin yeni sezonuna katılan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, “Marko” karakterini canlandırıyor. Kaygılaroğlu, dizi ekibi hakkında şunları söylüyor: “Ekip, eskiden de birlikte çalışmaktan çok keyif aldığım dostlarımla dolu. Birlikte ortak dili konuşabildiğimiz ve eğlendiğimiz bu macera ekrana da yansıyorsa ne mutlu bana, bize.”

KAYGILAROĞLU: TADINI ÇIKARIYORUM

Kaygılaroğlu, diziye konuk oyuncu olarak katıldığına dair çıkan iddialara yanıt veriyor: “Diziye devam edip etmeyeceğim konusunda bir bilgi paylaşamam. Şu an için bu projenin tadını çıkartıyorum.”

Volkan Keskin’in yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosu Uğraş Güneş’e ait. Yeni sezonda da adından söz ettirecek dizinin kadrosunda; Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Yüsra Geyik, Hande Doğandemir, Bülent Seyran, Berk Bakioğlu, Selim Galip, Eylem Yıldız, Meriç Rakalar, Mustafa Konak, Buse Sezen, Atsız Karaduman ve Uraz Kaygılaroğlu gibi deneyimli oyuncular yer alıyor.

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, her Çarşamba akşamı Kanal D’de ekrana geliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Uraz Kaygılaroğlu Taş Kağıt Makas Serra Arıtürk Kültür Sanat Televizyon Kanal D Magazin Dizi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.