DOLAR 34,0675 0.01%
EURO 38,1654 0.66%
ALTIN 2.830,681,01
BITCOIN 21135703.21381%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu İkinci Sezonuyla Dönüyor
4 okunma

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu İkinci Sezonuyla Dönüyor

ABONE OL
Eylül 17, 2024 11:47
Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu İkinci Sezonuyla Dönüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beklenen dizilerden “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu”, 18 Eylül Çarşamba günü ikinci sezonuyla izleyicilerle buluşuyor. Yeni sezonda kadrosuna yeni oyuncular ekleyen dizinin yayınlanan fragmanı, daha karmaşık ve sürükleyici bir hikayeye işaret ediyor. “Umut” karakterine hayat veren Ekin Koç, Umut’un bu sezon daha mücadeleci bir tavır sergileyeceğini belirterek, “Umut aile kurma ve sevdiklerinin artmasıyla birlikte yeni sorumluluklar üstleniyor ve bu durum onu içsel bir çatışmaya sürüklüyor” dedi.

Babasının adalet mücadelesini devam ettiren Umut’un güçlerle olan savaşını konu alan dizinin çekimleri halen devam ediyor. Geçtiğimiz sezon duygusal baba-oğul sahneleriyle büyük beğeni toplayan dizi, yeni sezonda da sürükleyici ve eğlenceli bir hikayeyi izleyicilere sunmayı hedefliyor.

KOÇ: GÜNDEMİ YAKALIYORUZ

Ekin Koç, dizinin hikayesinin Türkiye’de yaşanan güncel olaylarla benzerlikler taşıdığını vurgulayarak, “Haberlere baktığınızda, dizimizle çok benzerlik olduğunu fark edeceksiniz” dedi.

DAHA MÜCADELECİ BİR UMUT

Ekin Koç, Umut’un yeni sezonda daha mücadeleci olacağının sinyallerini vererek, “Umut aile kurma ve sevdiklerinin artmasıyla birlikte yeni sorumluluklar üstleniyor. Bu sezon, Umut’un kendi ailesi ve düşmanları arasındaki çatışmayı izleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

YÖRÜK: BU SEZONA HAZIR OLUNMA İHTİMALİ YOK

“Fecir” karakterini canlandıran Burak Yörük, yeni sezon için heyecan verici sözler sarf ederek, “Yeni sezon o kadar iyi ki, kimsenin hazır olma ihtimali yok. Fecir’in ikonik, değişik ve komik tavırları var. İnsanlar onun komikliğini sevdikleri için Fecir’i takip ediyorlar. Fecir, insanların sokakta sıkça görmediği bir tip olduğu için ilgi çekici buluyorlar” dedi.

SIKILMAYA VAKİT YOK

Burak Yörük, Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı “Marko” karakterinin diziye katılmasının hikayeye önemli bir güç kattığını belirterek, “Marko karakteri diziye çok iyi oldu. Bu sezon çok dolu, izleyicilerimizin sıkılmaya vakitleri olmayacak” dedi.

RENKLİ ÇORAPLARI İLE GERİ DÖNÜYOR

“Harun Yakar” rolünü oynayan Ozan Güven, “Bu sezon seyirciler daha gerçekçi bir Harun Yakar izleyecek” diye konuştu.

Güven, karakterin alışılmadık tarzı hakkında da şunları söyledi: “Yeni sezonda da Harun Yakar renkli çoraplarını giyecek. O çoraplar, Harun’un ciddiyetinin altında neşesini ve hayata olan tutkusunu gösteriyor.”

Yönetmenliğini Volkan Keskin’in üstlendiği dizinin senaryosunu Uğraş Güneş kaleme alıyor. Yeni sezonda da adından söz ettirecek olan dizinin kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Yüsra Geyik, Hande Doğandemir, Bülent Seyran, Berk Bakioğlu, Selim Galip, Eylem Yıldız, Meriç Rakalar, Mustafa Konak, Buse Sezen, Atsız Karaduman ve Uraz Kaygılaroğlu gibi deneyimli oyuncular yer alıyor.

HER ÇARŞAMBA KANAL D’DE

Taş Kağıt Makas : Hayatın Oyunu yeni sezonda da her çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de ekrana gelecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Taş Kağıt Makas Kültür Sanat Burak Yörük Televizyon Ekin Koç Kanal D Magazin Kültür Sanat Yaşam Dizi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP