DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2149853-0.45736%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

05:19

SABAHA KALAN SÜRE

Tartıştığı motosikletli gencin üzerinden arabayla geçti! Feci olay kamerada
9 okunma

Tartıştığı motosikletli gencin üzerinden arabayla geçti! Feci olay kamerada

ABONE OL
Ağustos 15, 2024 07:36
Tartıştığı motosikletli gencin üzerinden arabayla geçti! Feci olay kamerada
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Bahçelievler’de korkunç bir olay meydana geldi. Bir otomobil sürücüsü, tartıştığı motosikletliyle yaşadığı anlaşmazlık sonucunda dehşet verici bir saldırı gerçekleştirdi. Saldırgan, motosiklet sürücüsünü önce sürükledi, ardından da ayaklarının üzerinden geçti. Ağır yaralanan adam olay yerinden kaçarken güvenlik kamerası her şeyi kaydetti.

MOTOSİKLETLİNİN KOLUNDAN TUTUP GERİ MANEVRA YAPTI

Olay, geçtiğimiz günlerde Bahçelievler ilçesinde yaşandı. İddiaya göre, motosikletle seyir halinde olan Furkan Tekin, karşı şeritten gelen bir aracın ani fren yapması nedeniyle sürücüyü uyardı.

Bunun üzerine araç sürücüsü, Tekin’in kolundan tutarak aracı geri vitese aldı. Bu esnada Tekin’in bacağının üzerinden geçen araç, genç adamın yaralanmasına neden oldu. Bacağı kırılan Tekin son bir hamleyle kendisini yolun kenarına attı. Olayı gören vatandaşlar saldırgan sürücüye tepki gösterince, o olay yerinden kaçtı.

Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Furkan Tekin’i hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan Tekin’in vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar olduğu ve bacağında 7 kırık nedeniyle ameliyat olması gerektiği öğrenildi.

Tartıştığı motosikletli gencin üzerinden arabayla geçti! Feci olay kamerada

PLAKASI BELLİ AMA SALDIRGAN KAYIP

Fikret Tekin, oğlunun yaşadıklarını anlatırken sürücünün yakalanmadığını belirtti. “3 Ağustos’ta oğlum ve yeğenim motora binerek ehliyet kursuna doğru yola çıktılar. Motorla giderken karşıdan gelen araç ani fren yaptı. Araçtaki şahıs oğlumun küfür etti. Oğlum da motordan inerek şahsa doğru yöneldi. Konuşmak için yanına yaklaştığında şahıs oğlumun kolundan tutup aracı geri vitese aldı ve oğlumun bacağının üzerinden geçti. Oğlum kırık bacağıyla kendini kaldırımın köşesine attı. Şahıs aracı tekrar oğlumun üzerine sürmek için yönelirken oradan geçen bir vatandaş arabaya yöneldi. Şahıs panikleyip araçla kaçtı.

Şu an oğlumun ayağında 7 tane kırık var ve ameliyat olması gerekiyor. Henüz ameliyata alınmadı, hala bekliyoruz. Kaşına 4 dikiş atıldı. Olaydan hemen sonra oğlumun yanına gittiğimde kaşı kemiğe kadar açılmıştı. Vatandaşlar oğluma yardım etti. Bu şahsın araç plakası biliniyor. Biz bu şahsı karakola bildirdik, ancak 10 gündür yakalandığına dair bir bilgi alamadık. Ben mağdur durumdayım ve bu şahsın bir an önce yakalanmasını istiyorum” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bahçelievler Motosiklet İstanbul 3-sayfa trafik Güvenlik İstanbul Trafik 3.Sayfa Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP