DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2154174-0.56289%
İstanbul
20°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Sultangazi’de 19 Eylül Gaziler Günü Kutlamaları
6 okunma

Sultangazi’de 19 Eylül Gaziler Günü Kutlamaları

ABONE OL
Eylül 21, 2024 07:47
Sultangazi’de 19 Eylül Gaziler Günü Kutlamaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Sultangazi Kaymakamlığı ve Sultangazi Belediyesi ortaklaşa bir program düzenledi. Şehit yakınları ve gaziler bu anlamlı günde bir araya geldi. Programda Kur’an-ı Kerim okundu ve şehitler için dualar edildi.

Sultangazi Kaymakamlığı ve Sultangazi Belediyesi 19 Eylül Gaziler Günü’nü şehit ve gazileri anma programıyla kutladı. Kaymakamlık binasının önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı, ardından gaziler ve öğrencilerin katıldığı bir kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Daha sonra Sultangazi Etkinlik Salonu’nda gaziler için özel bir tören düzenlendi.

Sultangazi Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen yemekli programa Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tekbaş, şehit yakınları ve gaziler katıldı. Program, şehitler için okunan Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

KAŞIKÇI: ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE MİNNETTARIZ

Programda konuşan Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, “Bizleri onurlandıran değerli misafirlerimiz, hoş geldiniz. Bu toprakları yüzyıllardır koruyan şehitlerimize ve siz kahraman gazilerimize minnettarız” dedi.

DURSUN: KAHRAMANLARIMIZA MİNNETTARIZ

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ise şunları söyledi: “Bu topraklarda huzur ve güvenle yaşamamızı sağlayan kahramanlarımıza minnettarız. Bugün özgürce yaşayabiliyorsak, bunu onların vatanları için canlarını feda etmeleri sayesinde sağlıyoruz. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Birlik ve beraberliğimiz sürdüğü sürece kimse bizi bölmeye gücü yetmez.”

Programın sonunda Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, gazilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

19 Eylül Gaziler Günü 19 Eylül Gaziler Günü Yerel Haberler Kültür Sanat Sultangazi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP