DOLAR 34,0675 0.01%
EURO 38,1654 0.66%
ALTIN 2.830,681,01
BITCOIN 21135703.21381%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Sultangazi Belediyesi’nden Başarılı Öğrencilere Bosna Hersek Gezisi
3 okunma

Sultangazi Belediyesi’nden Başarılı Öğrencilere Bosna Hersek Gezisi

ABONE OL
Eylül 17, 2024 11:47
Sultangazi Belediyesi’nden Başarılı Öğrencilere Bosna Hersek Gezisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sultangazi Belediyesi, SEDA ile iş birliği yaparak üniversite sınavında başarılı olan öğrenciler ve ilçedeki liselerin en başarılı öğrencilerine dört günlük bir Bosna Hersek gezisi hediye etti. Bu gezi, ulaşım ve konaklama dahil tüm masrafları belediye tarafından karşılandı.

Öğrenciler, Saraybosna, Srebrenitsa, Mostar Köprüsü, cami ve medreseler gibi önemli tarihi ve kültürel mekanları rehberler eşliğinde gezdiler. Ayrıca, Bosna Hersek’in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç’in mezarını da ziyaret etme fırsatı buldular.

‘BAŞARIYI ÖDÜLLENDİREREK YENİ BAŞARILARA İLHAM VERİYORUZ’

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, başarılı öğrencilere bu geziyi düzenleme nedenini şöyle açıkladı: “Sultangazi Belediyesi olarak başarıyı ödüllendirmenin, gençleri yeni başarılar için motive edeceğine inanıyoruz. Bu nedenle lise ve üniversite sınavında başarılı olan öğrencilerimiz için bu geziyi düzenledik. Osmanlı İmparatorluğu’nun izlerini taşıyan bu güzel ülkeyi gezerken öğrencilerimizin tarihte kısa bir yolculuğa da çıkmasını istedik. Rehber öğretmenler eşliğinde Bosna Hersek’i gezen öğrencilerimize başarılarının devamını diliyorum. Bu tür motivasyon sağlayan ve öğrencilerimizi başarıya teşvik eden etkinliklerimiz devam edecektir.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Yerel Haberler Kültür Sanat Etkinlikler Sultangazi Eğitim Yaşam

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP