DOLAR 34,1133 0.28%
EURO 38,0603 -0.01%
ALTIN 2.861,631,16
BITCOIN 21624000.25875%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

18:57

AKŞAMA KALAN SÜRE

Sultangazi Belediyesi İlkokul Öğrencilerine Çanta ve Kırtasiye Seti Dağıttı
14 okunma

Sultangazi Belediyesi İlkokul Öğrencilerine Çanta ve Kırtasiye Seti Dağıttı

ABONE OL
Eylül 6, 2024 07:48
Sultangazi Belediyesi İlkokul Öğrencilerine Çanta ve Kırtasiye Seti Dağıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sultangazi Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılına başlayan birinci sınıf öğrencilerini unutmadı. İlçedeki tüm birinci sınıf öğrencilerine çanta ve kırtasiye seti hediye eden Belediye, öğrencilerin eğitim hayatına keyifli bir başlangıç yapmalarını sağladı.

Sultangazi İlkokulu’nda düzenlenen oryantasyon eğitimine katılan öğrencileri ziyaret eden Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, minik öğrencilere hediyelerini bizzat takdim etti. Çocuklarla sohbet ederek ve fotoğraf çektirerek onların heyecanına ortak olan Dursun, öğrencilerin yeni eğitim hayatına başlamaları için iyi dileklerde bulundu.

‘EĞİTİM, SULTANGAZİ’NİN ÖNCELEĞİ’

Başkan Dursun, öğrenci ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Sultangazi Belediyesi’nin eğitime verdiği önemi vurguladı. 15 bin öğrenciye dağıtılan kırtasiye setlerinin yalnızca maddi bir değeri olmadığını, aynı zamanda eğitime verilen değeri gösterdiğini belirten Dursun, “Sultangazi’de esas önceliğimiz eğitim. Hedefimiz, eğitimli bireyler yetiştirerek, ilçemizi ve ülkemizi daha ileriye taşımak. Bu nedenle Milli Eğitim Bakanlığı ile yakın iş birliği içerisinde çalışıyoruz” dedi.

‘ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİMİZİ DESTEKLİYORUZ’

Eğitimin önemine dikkat çeken Başkan Dursun, Sultangazi Belediyesi’nin çocuklardan üniversite öğrencilerine kadar her kademede eğitimi desteklediğini söyledi. “Kaşif Çocuk” projesiyle 8-14 yaş arası çocukları bilim ve sanatla buluşturduklarını, “SEDA” ile de lise ve üniversite öğrencilerini sınavlara hazırladıklarını vurgulayan Dursun, “Üniversite öğrencilerimizin de yanında oluyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da tüm üniversiteli öğrencilerimizin ulaşım masraflarını karşılayacağız. Sultangazi’de yaşayan gençlerimizin eğitimlerine destek olmak bizim için çok önemli” dedi.

Minik öğrenciler de aldıkları hediyeler için Başkan Dursun’a teşekkür ettiler. 6 yaşındaki Asmin Azra Yılmaz, “Çanta ve boyama seti çok güzel. Okula yeni başladığım için çok heyecanlıyım” derken, Zeynep İnan ise “Dağıtılan malzemeleri çok beğendim” şeklinde konuştu.

Alparslan Arslan ve Ulushan Doğauslu da hediyeler için teşekkür ederek, yeni okullarını ve eğitim hayatlarını sevdiklerini ifade ettiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdurrahman Dursun Sultangazi Eğitim Güncel Çocuk

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP