DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2150954-0.8878%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Sultanbeyli’de Ekmek İndirimi Yüzünden Kavga: 2 Ölü
19 okunma

Sultanbeyli’de Ekmek İndirimi Yüzünden Kavga: 2 Ölü

ABONE OL
Eylül 11, 2024 07:36
Sultanbeyli’de Ekmek İndirimi Yüzünden Kavga: 2 Ölü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde yaşanan trajik olayda, iki market sahibi arasında çıkan tartışma kanlı bir sonuca ulaştı. Tartışmanın kaynağı, ekmek fiyatlarına yapılan 1 liralık indirimdi.

Olay, Hasanpaşa Mahallesi’nde, Hisar Sokak üzerinde bulunan bir markette gece geç saatlerde meydana geldi. İddiaya göre, mahalledeki iki marketten biri, ekmek fiyatlarını diğerinden daha düşük belirleyerek müşteri çekmeye çalışıyordu. Bu durum, rakip market sahibi E.B. ile Aytaç Ağbaba arasında gerginliğe neden oldu. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve E.B. belindeki silahı çıkararak Aytaç Ağbaba’yı ve kızını Berivan Ağbaba’yı vurdu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan baba ve kızını hastaneye kaldırdı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen ikisi de hayatını kaybetti. Şüpheli E.B. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili aile yakınları, yaşananları üzüntüyle anlattı. Aile yakını Osman Çimen, “Ürünleri daha ucuza satıyor diye arka sokaktaki komşusu gelmiş. ‘Neden ucuza mal veriyorsun? Benim müşterilerimi çekiyorsun’ diye bir tartışma olmuş. İnsanlar kavgayı ayırmış ama daha sonra cinayeti işleyen vatandaş silahını alıp geliyor vuruyor. İkisini de kaybettik” dedi.

Bir başka tanık Nurettin Turan, “Aytaç Ağbaba kendi köylüm, burada da yakın oturuyoruz. E.B. ile de aynı yerde oturuyoruz. Ben yatıyordum, saat 12’ye geliyordu. Kurşun sesleri geldi. Bir şarjör boşaltmış. Biz gittik, sokak üzerinde polis doluydu. Ambulans gelip götürmüş” ifadelerini kullandı.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Olay, toplumda büyük bir üzüntü ve tepkiye neden oldu.

Sultanbeyli istanbul 3-sayfa Güncel Kavga Ekmek Olay Suç

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP