DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2151408-0.55588%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

16:28

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Suavi Konseri Engellenmek İstendi
20 okunma

Suavi Konseri Engellenmek İstendi

ABONE OL
Ağustos 20, 2024 10:48
Suavi Konseri Engellenmek İstendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

(İSTANBUL) Dünya Beykozlular Günü kutlamaları kapsamında dün akşam Beykoz’da düzenlenecek olan sanatçı Suavi’nin konseri, bir grup tarafından engellenmek istendi. Bozkurt işareti yapan ve sanatçıya “terörist” suçlaması yönelten grup, sloganlar eşliğinde konseri durdurmaya çalıştı. Ancak Suavi, müziklerine devam etti ve konserini tamamladı.

Konser öncesinde MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi, Suavi’nin konser vermesini “kabul edilemez” bulduğunu açıklamıştı. Engelleme girişiminden sonra ilçe başkanlığı hesabından, Suavi’nin çözüm sürecinde yaptığı bir taziye ziyareti fotoğrafı ile “Burası Beykoz, gelme demiştik” şeklinde bir paylaşım yapıldı.

Sanatçı Haluk Levent, Suavi konserinde yaşananları yeni bir linç girişimi olarak değerlendirdi ve “Suavi’ye de vatanseverlik konusunda laf ettirirsem kendimi affetmem” dedi. Haluk Levent’in sosyal medya paylaşımı şöyle:

“Yeni bir linç yükleniyor”

“Birkaç hafta önce Merih Demiral’ın bozkurt işareti yaptığı için UEFA tarafından cezalandırılmasını yazmıştım. UEFA ya lanet okumuştum. Fikirler ayrı olabilir demiştim. ‘Merih Demiral depremde bu halk için çok çalıştı’ demiştim. Bayağı linç yemiştim. Yeni bir linç yükleniyor şimdi. Olsun.

Suavi. Depremde gecesini gündüzüne kattı. Benden çok daha fazla Hatay’da kaldı. Halkını, milletini seven onları korumak için canını dişine takan adamdır Suavi. Herkesi tek bir cümleyle tek bir kelime ile vatan haini, terörist ilan etmek artık sokağın sesini yansıtmıyor. Sokakta deprem hala konuşuluyor. Her 7 kişiden birinin akrabası dolaylı dolaysız bu depremden etkilendi.

“Suavi’ye de vatanseverlik konusunda laf ettirirsem kendimi affetmem”

Hepimiz herkes gibi olmak zorunda değiliz. Ortak paydalarımız var. Şimdi diyeceksiniz ki ‘Yine Haluk Levent gibi değil, Ahbap başkanı gibi konuştu’ Evet Ahbap başkanlığını bırakana kadar politik konulara girmeyeceğim. Oportünist takılacağım. Suavi ile birçok konuda farklı görüşlerde olabilirsiniz. Ama ayrıştırma yapmak, bölmek bu ülkeye yakışmaz. Benim de Suavi ile görüş ayrılıklarım olabilir. Ama Suavi’ye de vatanseverlik konusunda laf ettirirsem kendimi affetmem. İyi ki varsın @Suavi_Suavi. Hatay halkı yaptıklarını unutmayacak.”

Kaynak: ANKA / Güncel

Beykoz Suavi Kültür Sanat Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP