DOLAR 34,1813 0.01%
EURO 38,2069 0.02%
ALTIN 2.917,51-0,08
BITCOIN 2203025-1.88503%
İstanbul
17°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

Spor Toto’da büyük heyecan… Tam 90 milyon TL’ye varan büyük ikramiye!
9 okunma

Spor Toto’da büyük heyecan… Tam 90 milyon TL’ye varan büyük ikramiye!

Geçtiğimiz hafta devreden Spor Toto’da heyecan daha da artmış durumda. Spor Toto’nun 7. hafta programında 15 bilen çıkmayınca tam 14 milyon 461 bin 349 TL bu...

ABONE OL
Eylül 27, 2024 07:33
Spor Toto’da büyük heyecan… Tam 90 milyon TL’ye varan büyük ikramiye!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Spor Toto programında, 14 maçı doğru tahmin eden yalnızca üç şanslı kişi, 2 milyon 754 bin 542 TL’lik ikramiyenin sahibi oldu. Bu şanslı kişilerden biri de Misli üyesi! 14 bilenler büyük bir kazanç elde ederken, bir kişi de Misli’den bu mutluluğa ortak oldu.

Bu hafta ise Spor Toto’da heyecan dorukta! 90 milyon TL’lik dev bir ikramiye dağıtılması bekleniyor. 14 milyon 461 bin 349 TL’lik devreden ikramiye, bu hafta daha da ilgi çekici hale geldi. Birbirinden heyecan verici maçların yer aldığı programda, şansınızı denemek için daha iyi bir zaman olamaz.

Spor Toto programı, futbolseverler için tam bir görsel şölen! Süper Lig maçları ve Avrupa’nın büyük liglerinden 6 karşılaşmanın yer aldığı program, heyecan dolu anlar yaşatacak. Cumartesi günü Galatasaray, Kasımpaşa’yı konuk ederken, Pazar günü Trabzonspor ile Konyaspor karşı karşıya gelecek. Akşam saatlerinde ise eski dostların buluşması gerçekleşecek: Antalyaspor, Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Programın son maçı ise Pazartesi günü Beşiktaş ile Kayserispor arasında oynanacak.

Avrupa’da da bu hafta sonu heyecan dorukta! Premier Lig’de Newcastle United – Manchester City, Manchester United – Tottenham ve Chelsea – Brighton karşılaşmaları, La Liga’da Atletico Madrid – Real Madrid ve Bundesliga’da Bayern Münih – Bayer Leverkusen maçlarının heyecanını Misli’de yaşayabilirsiniz. Bu zorlu karşılaşmalar “Şampiyon Oran”, “Canlı İzle” veya “Canlı Sohbet” seçenekleriyle Misli’de izlenebilir.

Spor Toto’da sistemli oynayarak kazanma şansınızı artırabilirsiniz. Sistemli oyunda, bir maça 1-0, 1-2 veya 0-2 gibi ikili tahminler yapılabildiği gibi, aynı zamanda üç sonuca birden oynanabilir. İki veya üç seçeneğe aynı anda oynamak, maçın riskini azaltır ve kazanma olasılığını artırır. Sistemli oyunda, oynanacak kolon sayısı arttığı için kupon bedeli de artar. Her bir ikili tahminde 2 ile, üçlü tahminde ise 3 ile çarpılan kupon bedeli, sistemli tahminlerde daha yüksek olur.

Bu haftanın Spor Toto programı, bugün saat 20.00’de Süper Lig’de oynanacak Sivasspor – Başakşehir maçıyla başlayacak. Misli’ye üye olarak, Spor Toto heyecanını doya doya yaşayın! Misli’de Spor Toto karşılaşmaları ile ilgili yer alan detaylı istatistikleri ve yazar tahminlerini inceleyerek, 15 bilenlerden biri siz olun!

Misli’ye üye olan herkese 50+50 TL değerinde Misli Puan hediye ediliyor. Mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. Spor Toto heyecanını yaşamaya başlayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP