DOLAR 34,1258 0.29%
EURO 38,1389 0.17%
ALTIN 2.876,481,68
BITCOIN 2147595-0.38579%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Hatayspor açıklaması: Gayret ediyoruz
16 okunma

Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Hatayspor açıklaması: Gayret ediyoruz

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Süper Lig ekibi Hatayspor’un yeni sezonda karşılaşmalarını kendi şehrinde oynamasını sağlamak için gayret ettiklerini...

ABONE OL
Ağustos 27, 2024 10:33
Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Hatayspor açıklaması: Gayret ediyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Hatay’da çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente geldi. Bakan Bak, temaslarına valilik ziyaretini gerçekleştirerek başladı. Ardından, spor kompleksi inşa edilecek eğitim araştırma hastanesinde incelemelerde bulundu. Hatay’daki ziyaretinin bir parçası olarak Bakan Bak, depremde zarar gören Hatay Stadyumu’na giderek durumu yerinde inceledi.

“Şehrimizin önemli bir takımının, kendi şehrine geri dönmesini sağlamak istiyoruz” diyen Bakan Bak, incelemenin ardından açıklamalarda bulundu.

Depremin ardından Hatay Stadyumu’nun zemininin oturması ve 1 yıl süren gözlem ve incelemelerin yapıldığını belirten Bakan Bak, stadyumun durumunun herkes tarafından merak edildiğini söyledi. “Biliyorsunuz ki deprem sonrasında büyük yapıların durumları oldukça önemli ve titizlikle incelenmesi gerekiyor. Kullanılacak teknolojilerin ve yöntemlerin dikkatlice değerlendirilmesi şart. Bildiğiniz gibi büyük depremin ardından çok sayıda artçı deprem yaşandı ve bu durum zeminin oturmasına yol açtı. Dolayısıyla büyük yapıların biraz zamana ihtiyacı oluyor.” dedi.

Spor Bakanı Osman Aşkın Baktan Hatayspor açıklaması: Gayret ediyoruz

Bakan Bak, “Biz uzmanlarla birlikte jeolojik etütleri yaptırdık ve inşallah çok yakında ihalesini gerçekleştirip Hatay Stadyumu’nu yeni sezona hazır hale getirmek için yoğun çaba göstereceğiz. Şehrimizin önemli bir takımının, kendi şehrine geri dönmesini sağlamak istiyoruz. Hatayspor’un yeni sezonda burada oynaması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İnanıyoruz ki en kısa sürede tamamlayacağız. Bu konuda bütün hazırlıklarımız, bütçesiyle ve her şeyiyle hazır. Yakın zamanda ihalesini yapıp, bu alanda uzman bir firmayla beraber kısa sürede inşaatı tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP